Moram nekom da se izjadam :((

1. Ja nemam česte probleme, recimo da se može svesti na pet-šest incidenata u godini, ali tih nekoliko dana sam funkcionalno mrtav.

2. Ja patim od migrene, imam jake napade jednom nedeljno minimum.

Pio sam amigren, i još sam pokušavao stotine nerodnih lekova, ali ništa ne pomaže osim 2 kafetina i sat vremena krvnički stegnute glave nekom maramom. Posle sat-dva ko nov.

3. to je to. šest puta godišnje po tri dana ne živim.
    prošle godine nisam pušila (11 meseci).
    nikakav pomak na bolje.
    naprotiv, glavobolje su učestale.
    jebeš mi sve ako ima logike ali kunem se da je tako.
    edit: inače od treće godine sam po lekarima zbog toga. znači, niđe veze ... bar kod mene.

4. Radijacijo, samo mrak i tišina - čak i bez ikakvih lekova može proći.

5. То вам је све од стреса и од нечист ваздух и нездраву рану.

Не озб. изгуглајте мало, урадите неке анализе код приватника и слично, не бих се ја зајебавао.

6. meni treba totalni mrak i tišina ali lekar naredio da moram izaći napolje i šetati 10 minuta (ako je sunčano).
    kaže da toplota širi krvne sudove mozga i usled bolje prokrvljenosti, bol popušta.
    isprobala, ne pomaže.
    mrak i tišina ipak.

7. Sve je to meni poznato enemy, ali nabrojao si tri stvari od kojih nema bežanja :)

8. Radijacijo, samo mrak i tišina - čak i bez ikakvih lekova može proći.

Nema šanse probao sam.
    Ako nemam lek pri ruci, bol kreće od vrata penje se do slepoočnica, i onda ide žurka.
    Cela glava pulsira u ritmu naredna tri sata i na kraju se ispovraćam od mučnine.

9. U pravu je enemi, nije to ni malo naivno... Moj kum je imao strašne migrene, prije par godina smo bili nas dvojica na Zlatiboru par dana, njega je tamo ufatio napad migrene lupao je glavom o zid iz sve snage jedva sam ga odvukao do kreveta da ga smirim (inače ima 2 metra i 100kg, gromada od čoeka), onda neam pojma ni šta sam mu dao od lijekova il tableta il sranja, bilo mu je bolje tek posle 2-3 sata... Što ga nisam odveo u bolnicu, nemam pojma, valjda sam bio zatečen. Danas čoek više nema migrene, a nije ništa radio da ih se otarasi, mislim na dugoročnom planu, nego je samo od sebe nestalo. Ili je možda nesvesno nečim izazvao da prestanu.

10. Enemi, baš sam čitala da Elena Karić preporučuje da se pije bademovo mleko a ne kravlje. Mnogo je zdravije.
    Eto, kupim svaki dan kilo badema za 'iljaduipo dindži da bih dobila decilitar mleka, podelim svim kolegama otkaze da odagnam stres i kupim hiperbaričnu (tako li se kaže?) komoru ko M. Džekson.
    Sad, 'oćemo li lapo-lapo za troškove? :D

11. Sve je to meni poznato enemy, ali nabrojao si tri stvari od kojih nema bežanja :)

Ма знам, то мало да вас боцкам, ал за ово друго сам био озбиљан. Мало изгуглајте, консултујте се по нету, урадите неке тестове код приватника јер може бити ништа а може бити и нешто зајебано, а што себе не сачувати ако можеш. А државним лекарима не веровати ништа. Они су убице.

12. Imam zakazano kod neurologa 2. aprila, a posle toga i magnetnu rezonancu.

Ja više ne mogu da izdržim.

13. У цара Тројана козје уши.

14. И физичка активност некаква, то је, то је јако важно!

15. Радијацијо, сјаши мало са сајта, гори си од мене.

16. Sve je oke dok Mrvia ne popije. E kad popijem više - nastane sranje. Opšte sranje.

Dođu mi rođaci i z inozemstva, iziđemo, ja se napijem ko tuka neviđena, zovnem pičoku (onu od neku veče štos am zvbario) i sve je oke dok nisam razdužio boucu nekog ljutog pića (mislim da je jeger, slatko je) i koje pivo pride... I onda nastao spektakl. Prvo me neki lik seljačina gurao sa leđa u klubu, htio ad ga ubijem na mjestu al mi rekoše aj iskuliraj (da je bar jebo lik ne bih mu ništa rekao već ga neki grob isfura u pičku materinu). Onda moj pajdo s kim treniram ode kod svoje pičoke i isfu ra na s papučar jedan obični.
    Preselimo se mi u drugi klub, nastavim ja da derem ko magarac, ubih ja one pive a lav mali od 0.25 mamu im jebe m uusta. i počinje stvarčuga, a ja telefon i zovem ovu moju što je u Srpskom Sarajevu a ona ko da je jedva dočekala pa šalje poruku 2SAMO TVOJA :*"
    A ova moja uze telefon i sve to vidjela.

Pu, dabogda ja umro sutra ujutru.

17. Maloprije sretoh tog lika u pekotecici što m e gurao i htjedoh da ga nokautiram al su me odnijeli napolje.

18. I eto sad sam pojeo burek tj. pola bureka jer mi je sestra pojela opla. I sad sam polugladan.

19. Da, da se još izjadam....

Pjesam ide nekako DUPLA PUNA ZBOG TEBE GLAVA LUDA

Jebote, ja se drndam na elitne odrede.... Otišo sam ukura.c

20. Resetova sam fon i sve beleške koje su bile od velike važnosti su izbrisane.
    To su uglavnom bile knjige koje sam planirao da uzmem iz biblioteke pa ću sad opet morati da se vucaram po knjižarama i da zapisujem nazive. A tu je bio i deo teksta jedne pesme koju sam hteo da nađem.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.