изгубио мјесечну карту за бус која кошта два дучића и још нешто, цирка сто десет марака, имам писмени из математике који може да ми одлучи да ли падам математику или пролазим, треба да одговарам хемију и информатику, имам неке брадавице на курцу, фазон неко полно сазријевање, боли ме глава, немам довољно енергије, сутра ујутру прије школе морам да одем да купим нешто да почастим друштво, треба да се ошишам. јуче ми био рођендан. брука
Туш и топлија вода, па у уво док се не истера, или сипај хидроген. И мене је то нервирало, па сам и чачкао штапићем и истерао хидрогеном. Можда има и бољих решења, и мени би значила ако их неко има да подели.
Хогаре, тропроцентни хидроген у уво. Окренеш се на другу страну, сачекаш мало и онда подигнеш главу и обришеш то што је исцурело. Пробај два пута вечерас. Ако не помаже или немаш хидроген, сутра код доктора. У сваком случају, не покушавај ништа штапићима.
Друга опција је да одеш на гугл. Биће ти лакше, пошто ћеш видети да има милион људи за зачепљеним ушима.
Ma kod doktora ću otići, ali mi je jako bitno da ujutro čujem (zbog posla) jer imam neki sastanak sa nekim glavonjama od 8 ujutro.
Popodne palim doktoru sigurno...
U ponedeljak, sutra, odgovaram svaki predmet koji imam u rasporedu.
изгубио мјесечну карту за бус која кошта два дучића и још нешто, цирка сто десет марака, имам писмени из математике који може да ми одлучи да ли падам математику или пролазим, треба да одговарам хемију и информатику, имам неке брадавице на курцу, фазон неко полно сазријевање, боли ме глава, немам довољно енергије, сутра ујутру прије школе морам да одем да купим нешто да почастим друштво, треба да се ошишам. јуче ми био рођендан. брука
Au brate, saucesce...
Nema pravde na ovom svetu. Opet glavobolja. Ako ću do ujutru normalna da ostanem...evo 'di sam. Aumaterinu.
Zapušeno mi uvo... Ne čujem ništa.
Postoji li neki način otčepljivanja istog uz pomoć alternativne medicine?
prolece stize,svima je do jaja,samo ce mene da jebe alerdzija
Туш и топлија вода, па у уво док се не истера, или сипај хидроген. И мене је то нервирало, па сам и чачкао штапићем и истерао хидрогеном. Можда има и бољих решења, и мени би значила ако их неко има да подели.
Хогаре, тропроцентни хидроген у уво. Окренеш се на другу страну, сачекаш мало и онда подигнеш главу и обришеш то што је исцурело. Пробај два пута вечерас. Ако не помаже или немаш хидроген, сутра код доктора. У сваком случају, не покушавај ништа штапићима.
Друга опција је да одеш на гугл. Биће ти лакше, пошто ћеш видети да има милион људи за зачепљеним ушима.
Hvala, drugari!
Hogare idi kod ušnog da ti urade ispiranje, traje 2 min a pročisti ti uši skroz, čuješ do jaja. Ušno klistiranje lololo
Ma kod doktora ću otići, ali mi je jako bitno da ujutro čujem (zbog posla) jer imam neki sastanak sa nekim glavonjama od 8 ujutro.
Popodne palim doktoru sigurno...
Ништа. На састанку седи тако да су ти сви са стране "доброг увета".
Poneću plastični levak od kuće, pa neka pričaju u onaj širi deo, a uži ću ubaciti u uvo :)
http://m.imdb.com/title/tt0402481/
Taj je film, al ima tema za ova pitanja
ni blizu...
Имам болесну професорку рачунара која нам је задала овакав домаћи...
https://docs.google.com/file/d/0B5ZRS5CAnELJRzRselBVQzdNbzg/edit
Да ли ико иоле нормалан следи макар један од ових 15-ак корака кад тражи нешто по нету?!
Kak'a lujka :D
domaci zadaci su za vadzajne.samo anarhija.reci joj da si amis i da nemas struje.
Ретард. :покер фејс:
ispitni rok
Јес' и она ми каже да то није њен проблем и да ми кеца... :)