Moram nekom da se izjadam :((

1. Danas malo bolje, al mi glava cela ko nasađena. Kako ne podnosim to, grozno. Probala sam limun i kafu (meni to ok), svež vazduh, veći unos vode..ništa. A sobzirom da sam bila nervozna kao pas zbog bolova, nisam imala živaca da sečem i rendam krompir i ćuškam obloge od njega. Mada, pošto sam meteoropata, a juče šibnuo sneg-mislim da mi je glava otpadala od toga.
    Al danas moram da crtam nešto, a još nisam sva baždarena..kuku meni!
    Edit: Nano, ja pijem i pravim bademovo mleko, pa me opet glava razvalila. Kenja Karićeva samo tako. Da je samo mleko u pitanju, ihahaaaaj!

2. Константна мучнина, горушица, главобоља а ништа од лекова (било народних, било ових) не помаже...Не знам где ударам -.-

3. Paune, meni je gorušicu jedino uspeo da sanira (i to jako dobro) pečeni NESOLJENI kikiriki (onaj u ljusci). Pojedeš šaku toga i pustiš da deluje. Samo nemoj da se prejedaš, ja sam fasovala neku alergiju. Ništa sirov griz, mleko ni slučajno, ništa prezle ili kokice! Samo ovo mi pomoglo.

4. YeahBatch

Радијацијо, сјаши мало са сајта, гори си од мене.

Brate ako sam ulogovan ceo dan ne znači da sam ispred kompa 24/7

Al hvala što brineš.

5. Učim dijalektologiju. Ko to nije radio, ne zna šta je pakao!!!

6. Rupurutom i gelusil lakom na žgaravicu.

7. Gidra u "Otpisanima" ima dobar lek protiv žgaravice.

8. Da ne zna neko slučajno ime jednog filma, tražim ga danima. Domaća produkcija u pitanju. Sigurno je snimljen pre 10 i više godina. Radnja koliko se sećam na obali jedne reke, valjda Dunava. Jedan od dvojice likova je pre ubijao ljude i sada se ispoveda ovom drugom koji je došao da ga ubije. Kada završi ispovedanje ubica šalje svog sina po svežu ribu valjda, da ga ovaj može nesmetano ubiti. Sećam se da je opisivao malo detaljnije ta ubistva... Jako lepa pričica i samo sam jednom kao klinac imao priliku da odgledam, možda još niži razredi osnovne škole...

9. Свемирци су међу нама?

10. Ovo je ozbiljna stvar.

11. Oblaku daj bar neke glumce ne bi li se neko setio o kom se filmu radi.

12. ne znam stvarno nikoga, ne mogu da pretpostavljam... sećam se samo da je opisujući tog jednog kog je ubio rekao da je iskolačio oči kao šaran, jbg bio sam klinac...

13. Oblaku pretrčao sam čitav spisak na Vikipediji što se tiče naših filmova u poslednjih 20-25 godina, makar one kod kojih postoje linkovi, ali ništa nisam našo, ni blizu ovoga što si ti opisao.

14. hvala matori, nećeš verovati, ali i sam sam isto uradio :)

15. Maloprije sretoh tog lika u pekotecici što m e gurao i htjedoh da ga nokautiram al su me odnijeli napolje.

Ladno bi se pobio drugi dan zbog guranja u leđa. Eto, tako ste obezvrijedili plemenito nasilje.

16. Mnogo sam lud kad miješam alkohole al' bolje i to neg miješati beton....

17. Bolje i beton nego marmeladu.

18. Boginje u 23, interesantno, agonija

19. Хвала на сааветима.. Некако сам успео да заспим, па је као мало прошло..

20. Oblajmatori
    http://m.imdb.com/title/tt0402481/
    Taj je film, al ima tema za ova pitanja

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.