Moram nekom da se izjadam :((

1. E, kad pomenuste vlasi, pade mi na pamet Kurd (čini mi se da on reče da je "bez vlasi", nebitno). Šta bi su njim, bruce, ima li gde čo'eka, nije pristupao još od onomad??

2. Mene su zvali Rouge, po onoj curi iz X men.

3. Mene su zvali Rouge, po onoj curi iz X men.

Зато што имаш велике сисе?

4. Иначе, кева слупала кола.

5. Јесте, фала Богу. Само сјебала десни фар и пробила хладњак јебга. Није стигла да укочи, а ја ћалету говорим годинама да поправи јебене кочнице које су тврде ко пимпек ујутру, не можеш укочиш јебено.

6. Неам воде цело поподне, јебем ти сунце, пијем ужегло пиво отворено пре десет дана да не бих умро. Не могу ни руке после пишања да оперем, о дркању ни не размишљам.

7. dear god.
    70 dinara je 5 litara vode

8. POOOOPRAVITEEEEEEE PRETRAGUUUUUUUUUUUUU VIŠEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!11

9. Ја имам још 60 кинти да преживим до сутра поподне, нема од те воде ништа.

10. Купи паштету и једи без леба.

11. jebač, ovo ti je sad za nauk da ubuduće uvek držiš par flaša česmovače u kući!

12. Стигла јутрос тек око 11 јебеим матер јајарску, нисам имо чиме да се умијем.

13. Moram d'idem d'učim a ne da mi se ! I bolestan sam... divan dan !!! Umro sam...

14. I imam još hiljadu stvari da se raskukam ali polako ...

15. Lepo naručio u video-klubu da mi (između ostalog) narežu film It, oni mi narezali I-tija. Ma i treba da propadnu...

16. Видео клуб? То још увек постоји?

17. Video klub - Šaner koji prodaje piratske diskove.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.