Moram nekom da se izjadam :((

1. hahahahaahahahah, e baš ste me oraspoložili, majke mi. :D
    pacove, ja prijeka? nemojmo se lagati :D

2. Ovo što Luks kaže, Vidra i Skočko, a Enemi i Mesečarka mogu da teše jedno drugo, pošto se isto osećaju... Eto, sad ste svi namireni :))

3. Evo, dođi sutra kod mene na kafu, pa ćemo da se ispričamo.

Бих, ако успем да стигнем. :Р

4. kao i obično, žene se ništa ne pitaju :D

5. Samo ne bi to prošlo glatko. Već zamišljam tu svadbu. Skočimiš (obučen k'o Arkan) i Vidra za sofrom, četiri stejdža muzike šenluče, na astalima pečeni bikovi, deca pucaju iz pištolja, babe puste suzu pa krnu bombu, đede pucaju iz topa 120 milimetara, šes' cisterni piva kraj šatora za 2000 duša... i slou moušn scena. Kamera zumira, ulazi YeahBatch sa perikom i kalašom i peva: "DOK JE MENE JAŠARA ŽIVOGA ZDRAVOGA"... a face svatova kadar nevera k'o u seriji Mala Nevesta lolo

6. Бих, ако успем да стигнем. :Р

Javi se, biću kod kuće.

7. u jebem ti, pozali se zena na nejebicu, i odma se sjati svo musko i zensko da pomaze...

8. kao i obično, žene se ništa ne pitaju :D

Pitaju se :)

9. sto puta već brišem definiciju čvaraka kao bombona od svinje - nemojte ljudi, ko Boga vas molim...

10. Ništa drugo nego počni da banuješ, odgovarajući vickast komentar bi bio 'otišo da jede bombone od svinje'.

11. Nestalo alkohola na Partibrejkersima, a kao šlag na torti on me ne mrzi (a trebalo bi). Aaaaaaaaa!

12. изгубила сам кључеве откуће.

13. Си сигурна Видро, ја имао такав трип док сам носао тешке ствари а онда схватио да сам оставио на пулту...

14. нема, набијем их, све сам преровила. чак ми пада на памет и гдје су ми испали..
    кол'ко кошта да се копира кључ за ону уантачлок браву?

15. Боље мењај браву Видро, мирније да спаваш но да ти провали неки ђемо усред ноћи лоло

16. Daj nekome od modova da ti probije vrata hehe

17. живим на ранчу проклетих, нема шансе
    него, колико кошта?

18. Ta vrata su davno probijena, da se tako duhovito izrazim.
    Opet ti, opet kukaš.