Moram nekom da se izjadam :((

1. Фендере, има једна стара "Не јеби тамо гдје једеш". За мене свето правило да бих избјегао приче и нагађања по комшилуку.

2. Cka, ako nije ružno da pitam, koliko si poznavala muža pre udaje? Mislim, je l bilo napumpavanje pa svadba, ili ste rešili da provedete život zajedno?
    Ako je ovo drugo, kako je moguće da nisi znala da ti je budući lenčuga? Ako si znala što pristade? Mislim, to nije nešto što je podložno bog zna kakvim promenama s godinama. Nemoj da se ljutiš, samo me zanima. Pošto znam dosta slučajeva koji su znali sa kim ulaze u brak, pa se posle kaju. A glupo mi da pitam tako nekog u lice, pa zašto čoveče/ženo?
    Nego, ja mislim da ti treba lepo sa svojim dragim da porazgovaraš o tome što te muči. Ali onako, baš da budeš kučka fazon, da vidiš šta će da ti kaže. Ako je nasilni gospodin, ostavljaj odma. Ako nije, vidi lepo fino polako razumno, može li se šta promeniti. Ako je oćan onda super. Ako ga jednostavno boli kurac, onda staviš na vagu dete, brak, pičkematerine, a sa druge strane svoje ja. Pa ako nisi spremna da te neko jebe ceo život, figurativno rečeno, onda isto spakuješ dete i paljba.

3. Са мном у средњој је била једна девојка из Ћуприје коју сам морао да избегавам након што смо пар пута заједно чекали бус. Чуо сам да се удала скоро.

4. Родила и дете.

5. Cka, ako nije ružno da pitam, koliko si poznavala muža pre udaje? Mislim, je l bilo napumpavanje pa svadba, ili ste rešili da provedete život zajedno?
    Ako je ovo drugo, kako je moguće da nisi znala da ti je budući lenčuga? Ako si znala što pristade? Mislim, to nije nešto što je podložno bog zna kakvim promenama s godinama. Nemoj da se ljutiš, samo me zanima. Pošto znam dosta slučajeva koji su znali sa kim ulaze u brak, pa se posle kaju. A glupo mi da pitam tako nekog u lice, pa zašto čoveče/ženo?
    Nego, ja mislim da ti treba lepo sa svojim dragim da porazgovaraš o tome što te muči. Ali onako, baš da budeš kučka fazon, da vidiš šta će da ti kaže. Ako je nasilni gospodin, ostavljaj odma. Ako nije, vidi lepo fino polako razumno, može li se šta promeniti. Ako je oćan onda super. Ako ga jednostavno boli kurac, onda staviš na vagu dete, brak, pičkematerine, a sa druge strane svoje ja. Pa ako nisi spremna da te neko jebe ceo život, figurativno rečeno, onda isto spakuješ dete i paljba.

Mi se znamo jako dugo, on nije ranije bio takav, imao je ambicije i želje, ali poslednjih godinu dana je totalno prolupao. Inače, nisam napumpana, bili smo dve godine u braku pre nego što sam ostala u drugom stanju. Ne znam koliko godina imaš, da li si u braku ili ne, ali neke stvari su potpuno drugačije u praksi nego u "šta bi bilo kad bi bilo" varijanti. Kada si dugo sa nekim kao ja sa njim, delite sva sranja ovoga sveta jedno sa drugim, volite se, napravite i odgajite dete, budete najbojli prijatelji, ne možeš da pretiš razvodom, samim tim povrediš osobu koju mnogo voliš. Nije da meni ne pada razvod na pamet, već se pitam da li je to što on ne može da se pokupi sa kauča veće od onih dobrih stvari koje imamo. Teške su to odluke...

6. Pronašao sam nekoliko sedih dlaka po grudima. Izbedačen sam... :(

7. Чкаву, незгодно је овако да ти било ко да приједлог који би ти био од користи кад не знамо све чињенице. Јеси ти причала са њим о томе, можда размишљала да одеш код неког психолога који се бави том тематиком? Можда би то могло да промијени ситуацију. Од мене имаш подршку и похвалу за истрајност!

8. Vučka, ja sam prevrtala očima na dobronamerne savete da porazgovaramo, da se otvorimo jedno drugom. Mislila sam "Pfff, ako on ne vidi moje nezadovoljstvo i nerasploženje, šta tu ima da se priča posle toliko godina."
    Da napomenem da smo nas dvoje 26 godina zajedno, on mi prvi i poslednji dečko (i muž već 18 godina) :)
    Došlo je do neke tačke kad nije dalje išlo. Bilo je ili-ili. E, ONDA smo seli i popričali i sve se izbistrilo i onda smo skontali da se i dalje volimo i trebamo jedno drugom i našem sinu.
    Nemoj da se dovedete do neke tačke pucanja, do zida. Lakše se i bolje rešava kad se situacija ne otme kontroli, kad još uvek možete da sednete tet-a -tet i kažete "takva i takva stvar, to i to.."
    Nije on postao lenj zato što se u nekim godinama olenjio, nego je verovatno skenjan, u depresiji, a to manifestuje (nesvesno) kroz to. Bežanje u san, inertnost su neki prvi pokazatelji.
    Dosta sam pričala, ima puuuuno sličnosti gde te situacije liče jedna na drugu.
    Moj je predlog/savet-pričajte. Al onako i drugarski i besno, i zaljubljeno, sve upotrebite, sve stavove i opcije, da se sve iščisti do kraja.Deluje.

9. on mi prvi i poslednji dečko (i muž već 18 godina) :)

Awwwwww!

10. Pa, ne znam da li treba da to podvedem u temu "Moram da se izjadam", hahaha :))

11. Da napomenem da smo nas dvoje 26 godina zajedno, on mi prvi i poslednji dečko (i muž već 18 godina) :)

Četvrt veka bogara ti poljubim lolo
    Ja tako svojoj ženi povremeno napomenem da smo zajedno već 6 godina, što je... (pa napravim dramsku pauzu i uozbiljim ton i prebacim glas u bas-bas bariton) URED PA I DECENIJA! Zvuči onako melodramatičnije, al' opet nema efekta nekog, ne benda me ni dva posto lolo

Nego, žene, jeste našle neku kolegicu/drugaricu/tetku za našega Fendera? Ako može neka komplikovana a i da voli da sluša, da ga zabavi pa nek njoj pripoveda eseje.

12. Gogo, sad vam je brak punoletan, mož' da ga pustite da radi šta 'oće! :))

13. Došlo je do neke tačke kad nije dalje išlo. Bilo je ili-ili. E, ONDA smo seli i popričali i sve se izbistrilo i onda smo skontali da se i dalje volimo i trebamo jedno drugom i našem sinu.

Svaka ti čast. Ovo je pohvalu. Seli ste i porazgovarali ste. Danas se mladi razvode zbog sitnica, nemaju ni želje da saslušaju jedno drugo.

14. Danas se mladi razvode zbog sitnica, nemaju ni želje da saslušaju jedno drugo.

Da parafraziram Tuluma: Kad se samo setiš kako je nekad sve bilo super dođe ti da umreš sad kad nije ništa super u poređenju na nekad kad je sve bilo super a sad nije. Jelde? :-D

15. Fendere, hvala. Nismo mi baš toliko mlađahni, ali se ponašamo ko balavci :)
    Grofe, pustili smo ga jedared da radi šta 'oće, pa jedva da ga povratimo. Sad samo oštro! :)

Luks, on mi kaže "Mami sa sise sam te skinuo, ja sam imala 14,5 godina kad smo počeli da se zabavljamo :))

16. Gogo, čoveče, a po slikama (sa onog izleta) ko bi rekao da imaš više od trijes! :))

17. Jao, Rajderu, dez' godina si mi smanjio! Hahaha! :)))

18. Kad se samo setiš kako je nekad sve bilo super dođe ti da umreš sad kad nije ništa super u poređenju na nekad kad je sve bilo super a sad nije. Jelde? :-D

E taj rad. :))

19. Pa i ja kontam po navedenim brojkama da ne možeš imati manje, a izgledaš baš ko devojka... Čestitke. ;)

20. Lepo od tebe, hvala Rajderu.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.