Moram nekom da se izjadam :((

1. Терај то у пичку материну и нађи правог човека. Шта ће ти паразит?

2. ču li ovoga skajtolkera, lijepo li je učiš? napravi mužu večeru i zamoli ga da ti oprosti.

3. Ako je jedan od ta dva posla pekara a drugi pečenjara dajte ženi orden.

4. Nešto gledam ovu temu i malo se iskreno i zabrinuh- već tri stranice postova a od Male Vidre ni abera ;-)

5. Лукс, била јутрос рано на испиту, па ништа није урадила, мора да одмара...

6. bhahahahahhahahaah, luks, jes' me to poželio? ;D
    eto, odustah od ispita.. tuga
    :D

7. ckavu

Moj muž hoće da ide da radi u jebeno inostranstvo, a ovde spava do tri popodne, za njega nikada nema dovoljno dobrog posla, a ja rmbačim na dva posla plus dete. Besna!

Цар. Имаш неку сестру или другарицу?

8. Терај то у пичку материну и нађи правог човека. Шта ће ти паразит?

Konstanto razmišljam na tu temu.

Ako je jedan od ta dva posla pekara a drugi pečenjara dajte ženi orden.

Nije.

Цар. Имаш неку сестру или другарицу?

Imam, koliko ti treba?

9. Живим у земљи у којој се снимају филмови попут Монтевидеа.

10. Imam, koliko ti treba?

Једна, али вредна. Што тако као ти толерише туђи нерад.

11. torazulu
    Fender, ti si iz Cuprije bese? Jebiga, ja sto pamtim to su bile bas fine i vaspitane devojke, dolazile u KG da studiraju, isao sam i ja tamo.

Да из Ћуприје сам. Али што имам комшилук, не дао ти Бог. Нијко ни саким не разговара, али све жене су са отровним језицима, да те Бог сачува. Имам доста младих и лепих комшиница, али толико надрканих да то није нормално. Као да се такмиче са мојом сестром која ће да буде већа језичара и простакуша. А насеље је такво да се моје двориште граничи са још 5 дворишта. Оно има доста њих које бих са задовољством бамбуснуо (кајмачио), мада две моје комшинице имају једну сестру од тетке која исто живи у близини моје куће коју бу тако слатко трпао док дупетм санту леда не отопи, али не... Ова је тек тешка опајдара... И та не затвара уста, само сикће к'о кобра, а није оћна... А мене лично комшинице не подносе. Не знам зашто. Да сам им бар нешто урадио, него нисам. А и да сам хтео, какве су, вероватно не би ми дале. То су све "фине девојке" (укључујући и моју сестру) које чекају неког Душка Тошића (читај: потпуног дебила) у белом Мерцедесу јер оне заслужују најбоље. Ово, бре, није насеље где ја живим, него тераријум до тераријума.

12. Fenderu, nađi neku Moldavku pothitno biće lakše i tebi a, veruj mi, i nama lolo

13. Фала, Лукс! Примљено к знању.

14. Једна, али вредна. Што тако као ти толерише туђи нерад

Sve su takve. Pogrešno vaspitane. Umesto da me je keva učila kako da mi nokti što bolje izgledaju, ona me cimala da zaradim svoj hleb. Takvo mi je (žensko) okruženje, pa možeš da biraš, hoćeš plavušu, crnku, brinetu, visoku, nisku, sa velikim ili malim sisama, ima da te nose na grbači samo tako.

15. фендеру, је л' ти и даље жао што немаш лајкова на фејсу као и оне? :(

16. More, pošalješ sve u tri lijepe materine i odma ti bude lakše.

17. Ajde napravimo akciju "OŽENIMO FENDERA" a cilj je da mu, jelte, nađemo ženu sa Vukajlije koja voljna da mu da i da se preseli kod njega u Ćupriju i da žive srećno i dugovečno a i time ujedno sprečimo Fendera da na svakih mesec dana pokreće ovakve teme gde se žali na to što je ženski rod u njegovoj okolini načisto posrnuo da se izrazim tako u duhu predstojećeg spektakla srpske majke. Ja bih ti preporučio Vučicu al je udata a i možda ti se ne svidi ako se ispostavi da ima kurac.
    Ajde Vukajlijašice usrećite ovog nesrećnog čoveka, vaku ljudsku gromadu. Učinite čoveku pa nije sapun pa da se potroši.
    Ako na Vukajliji ne postoji takva žemskinja akciju širimo na ostale društvene mreže.

18. Јок, бре, Радмило. Изгледа да ја имам више лајкова од њих па ме зато мрзе. :)))))))))

Скочко, отерам ја редовно то у пизду материну. Прво почнем од моје сестре, а онда кренем и на комшилук. Ем што имам проблема на послу, још кад дођем кући увек се неко накачи да ми скаче по живцима: или моји, или комшилук.

TucanKamen

Не жалим се ја на женски род, него на комшилук и досадну сестру. Има код мене у Ћуприји финих девојака, нећу да грешим душу.

19. Sve su takve. Pogrešno vaspitane. Umesto da me je keva učila kako da mi nokti što bolje izgledaju, ona me cimala da zaradim svoj hleb. Takvo mi je (žensko) okruženje, pa možeš da biraš, hoćeš plavušu, crnku, brinetu, visoku, nisku, sa velikim ili malim sisama, ima da te nose na grbači samo tako.

Не бих цепидлачио са бојом косе, довољно је да има мало веће сисе. Шалу на страну, запрети му мало разводом, био би то убедљив блеф с обзиром на то да сама издржаваш породицу.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.