Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Iako mi je smešno dok gledam Vidru kako vrišti i krije se ispod ćebeta, stvarno oladite malo sa slikama. Dobiće devojka traumu od teme lolo
Ко је тера да гледа тему?
http://vmsherp.com/images/Leopards/MackSnowTRAPAT.JPG
Zelim ti srecu maleni
Curi mu krv iz usta, mislim da u Evropi nema vampirskih slepih miševa? :)
Ih, ja imam tih minimum četiri pet na krovu od garaže, sreća pa se ne vidi na prvi pogled jer je poklopljeno (koliko toliko), ali ima na ćošku i vidljivih. Kacam upalila svetlo prošle godine noću, došlo je šezdesetak i više zolja na noćni luster. Ja sam izašla jer sam mislila da je pregorela sijalica. Plus su mi skroz prozore bile poklopile. Da u blizini je i vinograd. Prosto rečeno: we're fucked.
Guster ko da je video Steve Irwin-a olololo
EjBač to je gnezdo stršljena. Ja sam odrastao u divljini i nožem presečem na pola od komarca, preko muve, ose do stršljena. Mislim da sam to vido od starog. Peca čovek šarane u iz čamca, nema kada da landara rukama ko krava repom. To može da izvede i nekoliko mojih ortaka. Ne veruju ljudi dok ne vide kako ubijam gamad.
To gnezdo treba da spališ, ali tako da ti ne izgori seno koje je ispod :) Mi smo jednom vezali dva šljivotresa, odozgo čaršav, nasuli nafte i pravo pod rogove u gnezdo. Uf kakva je to akcija bila. Kada stršljenu izgore krila nije više opasan.
Pčelari imaju neki alat... isto neki šljivotres. Sa njime love odbegle pčele u divljini. Evo kako radi:
Obuku zaštitno odelo, skafandere ko svemirci. Jedan šljivotres je đak na rašljama, a drugo je sečka kao za visoke ogranke. podmetnu đak, ovom seškom secnu iznad. Padne gnezdo u đak. I posle džakče istresu u košnicu i poređaju odozgo prvi red ramova sa voskom.
U tvom slučaju đak nosiš u ladnu Moravu. Eve im ga!
Ali prvo skafander... obavezno gumene čizme i gumene rukavice, one crvene.
Ili ćeš ti da pobiješ stršljene ili će oni tebe. Samo je pitanje dana.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201003/5955/majstor.jpg
Čini mi se da si video patujka.
Драгишићу, ово ми је на тавану куће какво сено хахаха
Video sam da piše Vampirski, al sam iskulirao jer sam baš hteo ovog da okačim jer mi je izgledao moćno... :P
Dragišiću, u tvom postu ima najmanje 15 izraza za definisanje...
hahhaa, kada čoveku otkinete glavu, on više ne može da razmišlja :)))
Шљивотрес - оно кад те спичи земљотрес па не мораш ручно да тресеш шљиву.
Е то је за мене парада ракије.
Znam da je ovo tema za jadanje,al cisto da dam epilog razgovora od pre par strana!
JEBO SAM SINOC a da to nije ona riba sa kojom sam bio skoro 5 godina.
Imala je cak i sise!
Jebi se raskidu, jebi se AJAXe!
Lažeš.
Čestitam brate, ali duboko u duši ti još uvek patiš i pokušavaš besmislenim seksom da potisneš bol za bivšom.
Misliš neobaveznim? Svaki seks je smislen.
Čestitam brate, ali duboko u duši ti još uvek patiš i pokušavaš besmislenim seksom da potisneš bol za bivšom.
You don't say? :)
Lazem, Natnat, naravno.
Пошто?