Moram nekom da se izjadam :((

1. Muske?

Beko me je zvao i Brusketi, mada je bilo i manje lepih pojmova kojima sam opisivan. Marim ja...

2. Kurdčiću nedostaješ jako :(

3. Beko me je zvao i Brusketi, mada je bilo i manje lepih pojmova kojima sam opisivan. Marim ja...

Brusketi mareti
    JA ŽAJKUJEM

4. @SasvimNebitna
    Ti nisi ni moja bleda kopija, ti si samo pokušaj da budeš moja bleda kopija...

5. Agi, Brusi, Smarkić, Trili, Kelti, Cajklonče, Remče, Stefkili i Kurdi. Ne znam jedino za mussashe, kako mu tepati?

Aj otvaramo temu tepanje autorima!!!

6. Ti nisi ni moja bleda kopija, ti si samo pokušaj da budeš moja bleda kopija...

Videćemo, tek učim zanat!! Do kraja meseca ima da imam najmanje sedamnaest odabranih!!!

Aj otvaramo temu tepanje autorima!!!

PLUS SEDAMSTO!!! Al' ne bilo kakvim autorima, moderatorima.

7. Videćemo, tek učim zanat!! Do kraja meseca ima da imam najmanje sedamnaest odabranih!!!

Toliko ćeš imati jedino ako ga izučiš oralno i analno.... u suprotnom, završićeš ko ja, sa dve...

8. jea bejbe, superiška.
    Jedva čekam temu

9. Nene mora i potencijalnim moderatorima ona filozofija uvuci se dok nisu na vlasti!!

10. Meni žao nekih bivših modova, lepše je moglo da se tepa.

11. Brusi, ovaj kornelije mi rekao da sam smorila :(

12. E kad te cornelije tera, onda se stvarno teraj u kurac.

13. Небитна, сморила си, терај се.

ahahaha, Nebitnu ne žele čak ni kad "prca" Rajdera...
    upsss, a da, to sam ja... lol

14. obrisao sam mu post, zaglavio temu :)

15. Koje uvlakuvanje u prkna na poslednje dve strane. Terajte se u kurac sa tim Vejvrajderisanjem.

16. ček, brus-brusi, kostić - pederčić? tako?

17. Jebiga, Čače, kad budeš mod, možda i ti dobiješ to zadovoljstvo... ;)

18. Ja sam sa jednim moderatorom popušijo džojint! Mada mislim da nisam imao odabranih od tada.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.