Moram nekom da se izjadam :((

1. Имам жељу да вас пошаљем у ургентни.

2. Valdemare, popio sam ja litre i litre sa raznim modovima, ali ovo šupkanje je transfer.

3. Jebaču kao potencijalnom modu ću tepati sa Darkić.

4. Terajte se u kurac sa tim Vejvrajderisanjem.

+1
    stvarno mislim...tako je nekad kostić, sad ovaj vejv...pa dokle više?

5. Небитна, немој да постујеш о Рајдеру и том зиљавом тепању, падаш све дубље, не глуми интелигенцију.

6. Bruki, Smrki, Kurčić, Štefika, Trila, Agi?

7. Тепај како оћеш ал ми се повраћа од вас.

8. Valdemare, popio sam ja litre i litre sa raznim modovima, ali ovo šupkanje je transfer.

Naravno, al šta da očekuješ od ljudi koji Nikolića zovu - Toma, Miloševića - Sloba, ženu mu - Mira, Hitlera - Hića, Koštunicu - Voja, onog Jovanovića - Čeda, Šešelja - Šeki, Ilića - Velja, Mrkonjića - Mrka... Čudan narod, čudne navike. Neka niska vrsta mazohizma, ulizištvo, unutrašnje, bez neke konkretne koristi.

9. A ne znam što se svi nervirate toliko, ja crkoh od smeha. :D

10. vejv rajderu može da se tepa KLIĆA

11. stvarno ti je smešno? nastavi onda, blago tebi....

12. Moderatori više cene kuražne momke tipa ja, koji se pišaju po njima, nego ovu amorfnu masu ljigavaca koji su im se do jednjaka uvukli. Dužim putem.

13. Nemoj Šekija da diraš :)

14. Ајде банујте овог боб рока јебеног смарача вашљивог.

15. Koje moralne spodobe leptijebem.

16. Yb je moralni baštenski patuljak.

17. Sve ti jebem koji šupci.

18. Mnogo mi idu na kurac ove dupeuvlakacke price, a i prozivanje dupeuvlakaca. Uopste, mnogo mi idu na kurac aktivne teme u poslednje vreme...

19. Atife, pa i ti meni ideš na kurac. I to vazda gađaš resicu, ne znam kako ti polazi za rukom tolika preciznost. Ali šta da radim, ćutim, skrećem pogled u stranu i kotrljam dalje. Preuzmi taj kulerski sistem od mene, pa ćeš sve mnogo lakše podneti, gunđosava.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.