Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Селте, неку добру масерку убави да те његује.
е да, узео сам мало оне паприке и трљао по тоалет папиру
неко од шесторице цимера је најебо :ДДДДДД
Hahahahahaha. O dal si realan jebem ti lebac...
мени би Маја највише недостајала
Jutros sam u 8 otišla na faks a izašla u 6, opio me svjež vazduh i činjenica da je napolju svjetlost, nisam umjela da se ponašam
Jutros sam u busu na par sekundi sreo devojku koja mi se svidja.
Prosle nedelje joj je umrla keva, a juce joj je bio rodjendan.
Pogledala me je, ja sam nju pogledao. Nisam znao sta da kazem.
Izasla je iz busa
Znam da zvuči surovo, ali.. sad je trenutak da joj se .. nađeš.
trebo si da kazes:,,jebiga,,
lolo
srećan rodjendan,primi moje saučešće..ee svidjaš mi se
gde zivis,lolo
Zovem se Budimir Trajković, stanujem na dvadeset i drugom spratu ove zgrade, imam sedamnaest godina, idem u treći razred gimnazije i hoću da se ponovo upoznam s tobom.
a jeste duhoviti :)
znam sad sta bih joj mogao reci, nego sad je kasno, a jutros sam je sreo poluuspavan i totalno neocekivano zato sam i ispao. A inace smatram da je iskazivanje saucesca jedan od najglupljih i besmislenijih obicaja ikada! I ne volim da ga dajem na primanje (na saucesce mislim)
@ollanik, Novi Sad
ja sam pre desetak dana video najlepšu ženu vremena svih,malecka,damica,poslovno obučena,23,4 godinice,ušla u dvojku kod železničke,izašla na dorćolu,gledao je u oči 30ak sekundi,preko ramena devojke koja me grlila,ona se nasmešila najlepšim osmehom koji sam video ikad.
AKO JE NEKO VIDI NEKAD MOLIM VAS DA MI JAVI
znam likusu 23 sa dorcola,malecka je,al nije nesto posebno lepa,MOZDA JE TO TA
nije,ova je najlepša na svetu.
Ima plavkastu duuuugu kosu, ljubičaste cipele i istu takvu kožnu jaknicu na ruci,košuljicu i crne lone,imala je malo onog sjaja na usnima.kad se smeje onako kao da je sramota pa malo vrati glavu dole,nosić prćast,ima one rupice na obrazima ko Emina Jahović.
Plače mi se kako je lepa
ova je dosta slicna tvom opisu,al ono,mozda meni jije lepa,tebi jeste xd
a to za obucu,jebem li ga,nisam je video godinama,ne nosi stalno isto XDDDD
evo ti slika njena u pvt
hvala nino,nije ona.moram otvoriti temu,možda je neko nekad video negde
Ako je izašla iz tramvaja na onoj prvoj stanici u Dušanovoj, znam je.
jeste,kod one pekare.
Daaaaaaaj mi je,uhvati je kad je vidiš i drži pa me zovi
Nema 23 godine, nego 21, studira pozorišnu režiju i živi sama. Od mene toliko.