vidro,ponekad mi dodje da potrazim gde zivis i upadnem ti u stan samo da bi ispraznio tvoje bocice one od laka za nokte i unutra sipao radioaktivnu tecnost :D
Mala Vidra
brate..sacam pravila sebi neki fensi ljuti grašak, turim 2 feferone i fin onako komad možda (1.5cm x 1.5 cm, isjeckala sam ga sitno) one bhut jolokie, kako već, i ništa, bukvalno nije ni ljuto bilo :(
ne znam šta sam pogrešno uradila :(
Јеси насјекла феферонку или си је крнула онако читаву? Ако је убациш читаву често се деси да сва љутина остане унутра. Ми кад правимо паприкаш на Сави узмемо неколико љутих паприка, закачимо их на штапић и избушимо чачкалицама да могу да пусте љутину. Послије само извадимо онако комплет, да не остаје она кожица од феферонки.
brate, saću uzet i pojest je cijelu, oću da mi bude k'o onom hrvatu
Неће бити. Јеси гледала мене како једем?
a jesam, nije fora da zalivaš sa 5 kila jogurta :D
Јео сам и без јогурта.
ne znadem
ja se ponadala da ću da umrem
kad ja tamo, a ono međutim
neeeeeeeee
sljedeći put ću napravit gulaš i stavit cijelu
taman
:D
:(
baš :(
vidro,ponekad mi dodje da potrazim gde zivis i upadnem ti u stan samo da bi ispraznio tvoje bocice one od laka za nokte i unutra sipao radioaktivnu tecnost :D
ајмо заједно брате
kako si znao da volim da udišem lak? :|
idemo odma,lolo
nisam znao,bilo mi je dovoljno samo da ti unistim prstice,al ovo je jos bolje :D
njacpu znas li nesto lako za naci da ti bude bolje
brate..sacam pravila sebi neki fensi ljuti grašak, turim 2 feferone i fin onako komad možda (1.5cm x 1.5 cm, isjeckala sam ga sitno) one bhut jolokie, kako već, i ništa, bukvalno nije ni ljuto bilo :(
ne znam šta sam pogrešno uradila :(
Јеси насјекла феферонку или си је крнула онако читаву? Ако је убациш читаву често се деси да сва љутина остане унутра. Ми кад правимо паприкаш на Сави узмемо неколико љутих паприка, закачимо их на штапић и избушимо чачкалицама да могу да пусте љутину. Послије само извадимо онако комплет, да не остаје она кожица од феферонки.
ih,imamo radijaciju na sajtu,on radi tamo,nabavice mi i to prvoklasnu nuklearnu tecnost XD
Требо си рећи раније, ја прекјуче био тамо.
Митке, није проблем у феферонама него у тој бут џолокији што није љута.
što si zlica?
nedostajala bih ti, budi siguran
staniša, isjeckala sam papričicu, al šipak.
и мени би недостајала анђеле :(((
laskavče
iscimao sam ledja juce, istego misic. sranje osecaj.