Moram nekom da se izjadam :((

1. eto ti, ja mu sugerisao i SWAT analizu i babin savet i pasoš i bežaniju, a on mene u ostale... ko da sam nedajbože nacionalna manjina ili eldepeovac...

2. Darth Bruce
    eto ti, ja mu sugerisao i SWAT analizu i babin savet i pasoš i bežaniju, a on mene u ostale... ko da sam nedajbože nacionalna manjina ili eldepeovac...

Taman posla Bruce...

3. a mene posebno...zna se ko okreće antenu, a ko viče dobro je...

4. sad bi ti ja rek'o za antenu samo da nismo drugari :)

5. Bruce, greška ispravljena, neće se ponoviti :)

6. ma kaži, nisam ja ljutiša...
    kaži da se smejemo malo.

7. sa'ću da kažem, ali u novim defkama :)

8. Taman da dam neki minus, nisam odavno.

9. ne seri, elek, najveći si lajker ovde...gori si od mene....

10. Kosmo bio sam lajker, onda sam batalio čitanje. Vidim da ženite omladinu po forumu pa posmatram, možda se nađe neko parče za mene lolo

11. ja sam tebe terala da se ženiš, ima 2 godine.
    ne znam tačno gde, al znam da imam bar dvajes postova na račun tvoje ženidbe.

12. oženio se on garant, nego sad lovi one što neće da se udaju, s njima igra na sigurno :)

13. Čuvam samohrane majke po kućama.

14. Tebra ja znam već unapred da ću se dva puta ženiti, tako da u prvom braku ću gledati da se zezam maksimalno i da vim šta će mi biti greške da znam kakav da budem u drugom.
    Imam dva cveta na glavi i to je još jedan znak.... Dobro, ovo su tako glupe činjenice da se sam sebi smejem, ali ček prvo punoletan da budem lololo

15. kako će tebe sludeti neka...

16. a i ne znam što koj rac ovo ovde pišem hah

17. Ja sam skoro ćelav, znači večiti neženja.

18. ti si oćelavio od tolike škole...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.