U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
k'o Biba struja...
biba struja lud ko trofazna
ja htela da dam dete da bude električar, al ako će da oćelavi ne dam...
Opušteno kosmo, imaće zaliske ko Nikola Kojo. Samo da ne pusti stomačinu i sve okej. A škola skoro gotova, još da mi odobre diplomski, sve napisano samo čekam da se profanka smiluje i kaže da je dobro.
neka bude modni dizajner. Imaće lepu kosicu
fala kurcu, znaš od kad se sekiram za tvoju školu...nećeš stići da se oženiš...
http://www.youtube.com/watch?v=U-N0Z2z4ejg
Međutim, studije smo u međuvremenu završili i ona se vratila u svoj grad, ja u svoj. Viđamo se mnogo retko, jednom u mesec, nekad mesec i po ili čak i dva meseca, zavisno od finansijske situacije. Naime ja još ne radim, dok ona radi, ali za mizernu platu, tako da nemamo novca da se češće viđamo, a i muka mi je da imam devojku samo tri dana u mesec i po dana (kada dođe za neki vikend ili kada ja odem kod nje). Kažem dosta sam je zavoleo i ona mene, da se ženim ne želim, još sam mlad, a i kada bi hteo finansijska situacija ne bi dozvolila tako nešto. Ne znamo više ni ona ni ja šta da radimo, mučenje nam je da smo u vezi samo preko telefona, ali mislim da bi bilo još gore kada se uopšte ne bi čuli. Nisam pametan...
Zato ako ima neko iskusniji po ovom pitanju da mi pomogne nekim savetom, pomozite, bio bih veoma zahvalan.
agi,tesko mi je :(
hahahahaha jamajcanine koliko gej video
jebeni studenti i njihiovi pokusaji da budu do jaja
Dodje mi na vrata komsinica koja zivi dva sprata nize, kaze kaplje joj nesto na njen lim od prozora, ajd sto nije vidjela da to nije sa mog balkona, jer komsija iznad nje nesto pere na balkonu, vec sto me zena ladno pita: A sto vam cvijece visi? Pa jebote zivot, moram da joj objasnjavam da su to puzavice! Jebem ti stambenu zajednicu.
Udvara ti se. Ofirno.
Međutim, studije smo u međuvremenu završili i ona se vratila u svoj grad, ja u svoj. Viđamo se mnogo retko, jednom u mesec, nekad mesec i po ili čak i dva meseca, zavisno od finansijske situacije. Naime ja još ne radim, dok ona radi, ali za mizernu platu, tako da nemamo novca da se češće viđamo, a i muka mi je da imam devojku samo tri dana u mesec i po dana (kada dođe za neki vikend ili kada ja odem kod nje). Kažem dosta sam je zavoleo i ona mene, da se ženim ne želim, još sam mlad, a i kada bi hteo finansijska situacija ne bi dozvolila tako nešto. Ne znamo više ni ona ni ja šta da radimo, mučenje nam je da smo u vezi samo preko telefona, ali mislim da bi bilo još gore kada se uopšte ne bi čuli. Nisam pametan...
Zato ako ima neko iskusniji po ovom pitanju da mi pomogne nekim savetom, pomozite, bio bih veoma zahvalan.
Iskreno kupi konopac za oboje i nek ide život, ako ti finansijska situacija to dozvoljava.
Agi, posavetuj me :((
Za sve je to Vukajlija kriva, kunem ti se!
Nema većih govana od studenata jbt ponosniji sam na sebe sa zanatom nego kad bi bio akademac
http://icons.iconarchive.com/icons/deleket/scrap/256/Lock-icon.png
Zaljubio sam se.
Nije to za jadanje :D
Srećnu ženidbu Benji želimo uz pesmu "U barabe poznaje se žena, sva je modra, sva je prebijena"!
I dalje sam zaljubljen.