Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
opsovao bih joj mamicu nevaspitanu da sam loš čovek
počela je da me plaši...
hm, kad malo bolje razmislim o mojoj izjavi vidim zašto te plaši...
ima samo 9 godina i zna da je studentima '69 smetala crvena buržoazija...ODAKLE JOJ TO? šta mi je s detetom...
moram nekome da se izjadam
imam toliko hot koleginice da ne znam koju bih prije i to me muči :(
kreni redom kao ja
dooooooooooooobro...
...nastavi...
Vučić ima oko 40, 30 godina mladja, Jovanka Broz, Tito???
Hajdemo malena život je pred nama
nemoj da izlaziš sa njima u grad vidro, svi likovi će da ih muvaju onda, a tebi će biti zavidno
pričaj još malo o tome kakve su fizički. fćfćfćfćfćfć fćć fćć fćć aaaaaarrghh
pa, kojim redom?
:D
ja bre kukam za ozbiljne stvari ovde i vidra spomene hot koleginice, nikog više nije briga za moj problem?
moje su koleginice bolje, stigle mi dve sestrice, '91 godište...
od prve koja pristane, dakle najružnije, posle ostale same dođu da ne ispadnu one najgore...
Зна ли неко начин како да зарадим 70 марака за 2 дана ? :(
Svaki dan po 35.
ВИДРО, ДАИ СЛИКЕ
Којом магијом ?
3,5 na sat, deset sati dnevno.
Јесмо духовити, ено Геџа се ваља од смијеха, а Хрвоје је у болници шлогиро се х ех е
A, jebi ga, kad pitaš gluposti...
tako brzo, mislim da možeš da zaradiš jedino na građevini...
a šta je se pederom slovencem? je li i on tu?