Moram nekom da se izjadam :((

1. "Није књига дебела. Свиње су дебеле. Књиге су опширне, бар си тако некад говорио својим студентима."

Ја сам обећао кад се једног дана запослим почињем да формирам личну библиотеку. Од сваке плате по једно 3-4 књиге ако Бог да, направићу једног дана свој књижевни рај. :)

2. da pogađam - krenuo si u teretanu?

3. Ima li koga da voli naučnu fantastku? Ako ima, preporučujem Sastanak s' Ramom od Artura Klarka, koja je fantastična... Uskoro se bacam i na ostale delove.

4. "Није књига дебела. Свиње су дебеле. Књиге су опширне, бар си тако некад говорио својим студентима." ovo je jedan od glupljih citata, šatro mudrost, a u ovom slučaju bukvalno se radi o debljini knjige, za nekoga ko ne čita opširnost knjige je apstraktni pojam...

5. A ni Romea ni Juliju nisam čitala. :(

zajebavaš me?

kosmo jel ovo prvi put da si promenila avatar od otvaranja naloga?

jok, menjala više puta...samo što je uvek bila idi falko, u raznim izdanjima...zavisi od mog raspoloženja tih dana, il je besna na slici il se smeje...

6. na to sam i mislila, nisam se dobro izrazila

7. Јооој, данас сам био на факултету од подне па до 9 сати вечерас. Сутра ујутру опет од 7 и 15 до 2 поподне имам обавезе, а послије тога трк на аутобуску станицу да се тучем за карту са бруцошима који су пожељели своје мамичке након 7 дана. Купи ми мајко топ...

8. vidi ti šta ćeš sa tim obavezama kad te umoduju...nećeš imati vremena...

9. Mene nervira što moram da čekam 10 do 12 pa da šuknem jednu defku...

10. zajebavaš me?

Pa nisam stigla, skoro celo polugodište sam bežala iz škole. Nisam htela u gimnaziju pa sam protestovala. Dobro je da nisam ponavljala, pročitala sam Stranca i Prokletu avliju.

EDIT: ali znam da su pomrli na kraju i Romeo i Julija :(

11. Knjige su debele, svinje su opširne.

12. kosmopolita
    vidi ti šta ćeš sa tim obavezama kad te umoduju...nećeš imati vremena...

Ма ускладићемо већ некако, сад је овако фрка на почетку јесењег семестра увијек.

13. romeo i djulijeta su debeli,a knjige su za svinje.

14. Mene nervira što moram da čekam 10 do 12 pa da šuknem jednu defku...

što bre 10 do 12?

Pa nisam stigla, skoro celo polugodište sam bežala iz škole. Nisam htela u gimnaziju pa sam protestovala. Dobro je da nisam ponavljala, pročitala sam Stranca i Prokletu avliju.

nisam ni ja htela u medicinsku, nikako.
    al bila odlikaš u osnovnoj i svi me nagovarali, nekad medicinska bila prestiž...znam koje su imale nervni slom jer nisu upale, davno beše...
    i bežala iz škole i kažnjavali me zbog neizbežne cigarete na odmoru i gomile neopravdanih...al sam čitala knjige.

15. Haha, Mar, dobra fora ;)

16. što bre 10 do 12?

Pa i dalje sam ograničen na jednu dnevno, a sinoć izbacih jednu približno u to vreme... I obrisaše je. Di' će im duša kad se ovako poigravaju sa ljudskim životima? Je l' čujete moderatori?!

17. Ретко коме је упалило да му одаберу кад се пожали што не може да пише чешће, ал' оно, не кошта те да покушаш.

18. Haha, Mar, dobra fora ;)

šta? zajebava me da je u srednjoj školi? mene je našla...

19. turska_kafa
    Ретко коме је упалило да му одаберу кад се пожали што не може да пише чешће, ал' оно, не кошта те да покушаш.

Ma ne žalim se ja da bi mi odabrali neku, svašta.

20. imam ja pravo na 9, a poslednju napisala pre mesec dana...jel može to da se pošalje, ko dopuna?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.