Moram nekom da se izjadam :((

1. Ma, Mar se zeza za sve :)

2. Pa nisam napisala da idem u školu...
    samo da nisam čitala svu lektiru.
    Popraviću se. :)

3. mene si našla da troluješ, što nemam pojma koliko ko ovde ima godina...
    i sad matora i dalje ne čitaš...

4. ako niste procitali knjige vojislava seselja,obavezno da ih procitate.sve...

5. zanimljivo, al imam primerak knjige " vojislav šešelj u kandžama mirjane bobić-mojsilović" neko mi poklonio, čitala devedesetih...

6. ta mu dodje kao neki "soft"literarni iskorak.

7. nije nešto...a podebela knjiga. ima bisera...

8. kosmopolita
    imam ja pravo na 9, a poslednju napisala pre mesec dana...jel može to da se pošalje, ko dopuna?

Skoro sam video na forumu ili komentarima da si pitala Brusa kako to da možeš sedam definicija dnevno da štancuješ, otkud sad devet?

9. ja sam vise za one klasike...engleski pederski isprdak toni bler,smezurano kengurovo mudo kevin parker itd...

10. nemam pojma, a davno sam ga to pitala...valjda imam 9 odabranih, nisam sigurna...ili osam pa jedna gratis...tako neka glupost.
    nisam ja došla ovde da pišem i da me odabiraju...nego da komentarišem, to mi je plan od prvog dana.

11. Lektira je sranje, imao sam 5 iz srpskog, znao sam najbolje to, pisao uvek najbolje sastave. Nikad nisam čitao ništa od lektire, ali jesam ovako za sebe. Od lektire samo "Starac i more" i "Proces" i to ovo drugo nisam do kraja. Većinu ostale lektire sam čitao samo prvih 20 do 100 strana. Bitno je da nisi retard, da imaš osećaj za književnost, ionako je bar trećine lektire teško sranje. Umesto da izbace Tolstoja i ubace više Dostojevskog, Hesea i ostalog, oni trpaju kojekakva sranja, knjige-španske serije.

12. , ali jesam ovako za sebe

o tome sve vreme pričamo...

13. 8, prištevac, sad sam izbrojala...a jedna gratis.

14. kosmopolita
    8, prištevac, sad sam izbrojala...a jedna gratis.

Daj pošalji tu jednu gratis meni... :)

15. Nisam fašista ali 'BUDENBROKOVE' treba spaliti.

16. evo ti svih 9...aj pitamo nekog jel to može...

17. najveća trauma iz srednje-žitija i bakonja fra brne
    ostalo može proć'

18. MAKARONE JESI UZO PARE OD KLADŽE

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.