Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
evo ti svih 9...aj pitamo nekog jel to može...
'fala, evo k'o da sam uzeo, ali sam bih da zaslužim... :)
ma biće...kod mene to slučajno došlo...
MAKARONE JESI UZO PARE OD KLADŽE
Jok.
Јеси питао кога оно за надимак што си мени синоћ послао?
Nisam još Mitke, ovih dana ću... Kako misliš da pitam, da pustim PVT ili negde na forumu?
Козмо, хоће човјек да промијени име, ово му се не свиђа. Шта мислиш, што му је чинити? До круне му је још далеко...
Kosmopolito, svidja mi se nova slika na profilu... Sudeći po njoj lepo si raspoložena.
Pa realno i nema puno kreacija, može komotno novi profil da napravi.
može da pita kaizena, eno Mile Bubreg čeka već pola godine
Јооој, данас сам био на факултету од подне па до 9 сати вечерас. Сутра ујутру опет од 7 и 15 до 2 поподне имам обавезе, а послије тога трк на аутобуску станицу да се тучем за карту са бруцошима који су пожељели своје мамичке након 7 дана. Купи ми мајко топ...
У, бре, Митке, па није Нова Година да се кољеш за карту.
Ретко коме је упалило да му одаберу кад се пожали што не може да пише чешће, ал' оно, не кошта те да покушаш.
То неће ником да упали, а Приштевац мало прекраћује време. Али је добар начин да примете људи да је написао нову дефку.
Јој, како сам безезе зезнуо раме у теретани, срећа није опасно. И за јадање је, а и за тему о бламовима је. Читам пре одласка у теретану расправу о дефиницијама, око тога ко наводно купује гласове (Рајдеров синдром), ко кога хејтује, како одабране дефиниције не ваљају и ја напишем да би требало да одаберу неку Жајкову дефиницију кад ником не може да се угоди.
И мало касније у теретани, у паузи између све серије, падне ми на памет како су модови одабрали Жајкову дефиницију: Камп Ноу (нећу да стављам линк, да не испадне да рекламирам дефиницију) и пред очима ми слика како има на десетине коментара: једни пљују, други се кидају од смеха, Рајдер кука како модови игноришу његове дефке и нису му скоро одабрали ниједну, онда сви нападају Рајдера, Жајк упадне, одвали нешто, онда њега нападају. Онако замишљен узимам бучице, као крећем да одрадим серију и почнем да се смејам, испустим једну (30 кила има) и умало паднем са клупе. Ето, шта чини Вукајлија од људи.
Шта нам је са Милентијем, је л' се винуо пут Аустралије или је још у Србији?
Evo, sve je lepo rekao Čak, a meni se ne veruje.
Zašto bi neko normalan sve pročitao iz lektire kada pobegne sa časa. Tada se čita Ruso, Man, Hobs, Niče..i Hese.
može da pita kaizena, eno Mile Bubreg čeka već pola godine
Hahaha, ma neka onda, nije bitno...
Приштевац, питао сам и ја још одавно. Модератори кажу да то неће никоме да учине јер би онда била навала. Раније је био ктитор налог који се уплаћивао, сад мораш да чекаш значку да би могао да промениш корисничко име.
ništa sad menjanje, nek ti objasni bruce...šta god da staviš svi će te zovemo prištevac...on probao svašta i nije mu prošlo...
Ма горе него за НГ. Сад се сви враћају кући за викенд док нису почеле мало интензивније обавезе. А бруцоши никад гори, да могу како да се не одвајају од родитеља, мислим да би то било најбоље. Ја се сјећам, кад сам отишао први пут од куће, нисам 7 недјеља долазио кући.
Poserem se ja na ovu krunu kad joj je mogućnost mjenjanje nika.
Hoćemo nešto bolje!
ništa sad menjanje, nek ti objasni bruce...šta god da staviš svi će te zovemo prištevac...on probao svašta i nije mu prošlo...
Ma meni ne smeta moj nik, jedino mi se ne sviđa što nije nešto originalan... Ali to je nebitno, nisam na sajtu zbog nika, nego reko' da pitam, šta znam...
Jepte se znate, ja na četu od jutra do mraka skoro i nemam boju a vama malo i promena nadimka. Paz kurca mu.
Jebeš četera bez boje. Ja sam skroman čovek, meni boja na četu ko tvoja kruna velika.
Не пратиш, обрисали му је.
Макароно, немо' се курчиш :)