U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mozda si samo picka...
Nisi žemsko. Evo ja sam muškarčina, pa 2 dana bolujem u krevetu.
Ako ti je Dog referentna tacka onda si najebo :D
zasto svi pisu zemsko?koja je to fora?neka budj vonabi drugaciji na netu fora.
Па то жеМско је буђ, да већа буђ не мож' бити. Типични циганизми: жеМска, аламин (алуминијум), сес...
A "vonabi" je vjerovatno neka super, kul, grejt, fensi fora, vas sto znate engleski?
Mi što znamo engleski koristimo ga kao vatreno oružje - samo nosimo u slučaju samoodbrane :)
Ono fazon, ako te neko opsuje sa osmijehom na stranom, da znas da ti nije rekao "dobar dan divni covece"?
Fak ju Brus :))
upravo tako, na nekoliko jezika sam komotan da ako ne razumem šta je rekao bacim osmeh i pitam "Do you speak English?" - ako razumem moram da razbijem glavu onom ko mi se obratio :)
bolje koristiti engleske varijante nego zemska.a ti ne koristis lol?
Ja? No vej.
vonabi je izraz koji se moze mnogo primenjivati
2 jebene nedelje sam bolestan. Niska temperatura i glaveni bol koji razvaljuje (gornja glava) Bukvalno nije prestajalo do petka, a sad je opet počelo. Naravno nisam išao u školu i izbegao sam sve moguće kontrolne i predavanja.
U petak je tromesečje a ja od ocena imam dve dvojke i keca iz matematike kod razrednog.
Da učim nisam bio u stanju ali to njima ništa ne znači. Sjebo sam se totalno.
Inače odličan sam bio do sad 10 godina čkolovanja.
Jebem ti.
Umorna sam. Treba mi san, a ne mogu da spavam. Osim po danu, a tada nemam vremena.
Бар си добра риба.
Fala ti brate!
Moliš li se pred spavanje? Ako se ne moliš, to je uzrok u 99% slučajeva nesanice.
Prodje mi volja za spavanjem dok odredim kome da se molim.
Veki, oči moje lepe, ako Jebač zbori istinu mogu ja da ti rešim nesanicu, odnesem ko rukom i spavaš ko beba.
Protiv nesanice treba često da ponavljaš "O,Bože!"