Moram nekom da se izjadam :((

1. Mozda si samo picka...

2. Nisi žemsko. Evo ja sam muškarčina, pa 2 dana bolujem u krevetu.

3. Ako ti je Dog referentna tacka onda si najebo :D

4. zasto svi pisu zemsko?koja je to fora?neka budj vonabi drugaciji na netu fora.

5. zasto svi pisu zemsko?koja je to fora?neka budj vonabi drugaciji na netu fora.

Па то жеМско је буђ, да већа буђ не мож' бити. Типични циганизми: жеМска, аламин (алуминијум), сес...

6. zasto svi pisu zemsko?koja je to fora?neka budj vonabi drugaciji na netu fora.

A "vonabi" je vjerovatno neka super, kul, grejt, fensi fora, vas sto znate engleski?

7. Mi što znamo engleski koristimo ga kao vatreno oružje - samo nosimo u slučaju samoodbrane :)

8. Ono fazon, ako te neko opsuje sa osmijehom na stranom, da znas da ti nije rekao "dobar dan divni covece"?
    Fak ju Brus :))

9. upravo tako, na nekoliko jezika sam komotan da ako ne razumem šta je rekao bacim osmeh i pitam "Do you speak English?" - ako razumem moram da razbijem glavu onom ko mi se obratio :)

10. A "vonabi" je vjerovatno neka super, kul, grejt, fensi fora, vas sto znate engleski?

bolje koristiti engleske varijante nego zemska.a ti ne koristis lol?

11. vonabi je izraz koji se moze mnogo primenjivati

12. 2 jebene nedelje sam bolestan. Niska temperatura i glaveni bol koji razvaljuje (gornja glava) Bukvalno nije prestajalo do petka, a sad je opet počelo. Naravno nisam išao u školu i izbegao sam sve moguće kontrolne i predavanja.
    U petak je tromesečje a ja od ocena imam dve dvojke i keca iz matematike kod razrednog.
    Da učim nisam bio u stanju ali to njima ništa ne znači. Sjebo sam se totalno.
    Inače odličan sam bio do sad 10 godina čkolovanja.
    Jebem ti.

13. Umorna sam. Treba mi san, a ne mogu da spavam. Osim po danu, a tada nemam vremena.

14. Бар си добра риба.

15. Moliš li se pred spavanje? Ako se ne moliš, to je uzrok u 99% slučajeva nesanice.

16. Prodje mi volja za spavanjem dok odredim kome da se molim.

17. Veki, oči moje lepe, ako Jebač zbori istinu mogu ja da ti rešim nesanicu, odnesem ko rukom i spavaš ko beba.

18. Protiv nesanice treba često da ponavljaš "O,Bože!"

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.