Moram nekom da se izjadam :((

1. 'оћу да умрем. кинуо сам једно 70 пута данас, минимум. јебе ме прашина, алергичан сам, а јуче кречили, те сам се надисао к'о дрогош лепка. и јутрос ме јебуцка нос, кијавица, да л' само од прашине или и ових гована за кречење не знам, изађем испред куће - боље.
    онда се изгледа у међувремену надражи слузокожа носа, и сад ми не смета прашина, него ме то баш јебе, па кијам по 10 пута узастопно, убија. а нос ОВОЛИКИ. знам да ће да ми прође то кад одспавам, пошто тад не могу да кијам па ће да се смири, ал' дајте, чиме да лечим слузокожу полуделу? капи за нос не помажу ич, треба ми нека народна медЕцина.

2. Узми мед и прополис (немој да пијеш воду одмах), а и испирај грло чајем од жалфије. Исто и ја имам алергију на прашину и полен.

3. Nije baš narodna medicina, al' duni jedan Tylol hot, u njemu ima nešto za nosno smirenje. Kad me jebu sinusi samo mi on pomaže.

4. u tebe treba jedan tvrd kurac coa

5. ма мени треба нешто баш народно, што имам по кући, јер ако чекам до сутра да купим лек - сутра ми не треба.
    да сам се бар сетио на време да дркнем пресинг, чим је почело, ал' нисам, јбг, и сад ме уби јер се изиритирало говно.
    фендеру, до ноздрва је, не смета ми алергија сад.

6. омбре, треба ми твој, таман да запушим ову ноздрву да ми не струји ваздух, да не иритира даље, а твој је таман те дебљине опааааааа.

7. velke ti nozdrve acoooo

8. osecam se ko govno veci dio dana. Kako da rijesim to? Ne da prestanem da budem govno, nego samo da prestanem da se osjecam kao jedno?

9. Сантјаго Коровјов
    Окупај се?

Који Жајк хумор, самобануј се.

10. e da, podsjeti me na drugu muku. kad god se okupam, spava mi se po dva dana. ono, vise nego sto mi se inace spava.

ali ovo je stvar druge prirode. Osjecam se, kao u smislu dusevno, ne kao u smislu smrdim. Govno je tu samo metafora

11. auf,pojeo sam najogavniju pljeskavicu ikada
    muka mi je jebeno
    neopisivo je koliko ogavna je...
    ko je video onu sliku ,,anus tumor,, e zamislite dqa je od toga napravljena

12. ...ili kučetina. Zavisi šta im je bilo pri ruci.

13. i od jednog i od drugog
    pomesano
    i to zivo,bez pecenja
    samo srolane iznutrice zive
    i to bukvalno zive

14. Glavobolja, 11. dan...

15. Ti, s tako malo godina imaš puno vremena da živiš još u snovima a ja, sve sam to vec prošao na početak došao meni treba jaci vetar u jedrima

16. Imam kandidu, glavić mi se beli kao mont everest

17. после секса (кад је без кондома) или пушења, ми ужасно смрди сутрадан курац ако се не окупам те вечери. нема везе ни са девојком ни са предходном чистоћом курца, који је увек миришљав и исполиран палмолајв гелом... некад ме једноставно мрзи да се туширам у ситне сате, ил пијан или и кумулативно и једно и друго, а третирање влажним марамицама само ублаже све то... да ли се то и вама дешава, ДА ЛИ САМ ЈА НОРМАЛАН?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.