Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
И то педер. Где ћеш бољи доказ да је мушкарцима боље без жена и да су најпаметнији међу нама то већ одавно схватили.
Ako bi sef bio muskarac neprofesionalac, sise bi odlucile, naravno, neka zadrigla svinja koja zamislja kako ih gnjeci. Ako bi bio objektivan, onda bi gledao kompetentnost. Ali u pravu si, vecina se primi preko sisa, sto vam ne ide na cast.
A sa druge strane, lezbejke koriste dildo. Dakle, opet im fali kurčina.
Hahahah.Gde ces pored sisa da gledas kompetentnost?
Da sam ja direktor dobila bi posao zbog kompetentnosti. Sise uvek mogu da joj kupim od reprezentacije.
Ružnu ženu nikad ne bih zaposlio, pa i da ima dve u glavi
Radije bi zaposlio dva ruzna pedera.
Pa neka su i pederi i ružni ako znaju posao.
Šalim se ja malo. Naravno da je bitna sposobnost, tu se ne gleda fizički izgled. Bitna je efikasnost.
Evo, Bobe, ti si jedan veoma efikasan covek. Uspeo si da te banuju mali milion puta i to sve u manje od nedelju dana
Улубио ми лик на колима (прије сат времена) и предња и задња десна врата, њему само фар отишао. Ево сад сједим кући, пијуцкам кафу и слушам Радета Лацковића. Добар је Раде, свака му част, Бог му дао здравља.
Jel ti imaš sise ili pamet?
Па имам ове мушке сисице, оженио се, здебљо, па се отегло.
ma ni sise ni pamet ali kad se poredim sa likovima koji nemaju ni kitu ni mozak ne osećam se tako lose
Dodži da te izbambusam i očitam bukvicu o mestu žene u društvenom poredku pa da viš dal nemam kitu i mozak
Bobe kazes zene kod tebe pri jebanju ne uzivaju, pa koji cu kurac kod tebe kad volim da uzivam sa pravim muskarcima koji vole da zadovolje zenu, a ne da dobijem prcevinu i busanje u grudi i lekciju kako sam inferiorna od internet trola. ajd da si mozda zgodan ali ne znam? i piše se poreTku. Sto se tice mozga nisi ga bas pokazao, samo sam cula urgh ugh cvil arhg ahhh ahhh dominacija mužjak ja arghhhh ahhhh, a sto se tice kite, salji u PVT, pa cu proceniti.
Е'о Смицалице ја ћу да те задовољим и да уживам у вођењу љубави са тобом. Хе хе
A stvarno opet, zasto su se ovi superiorni muzjaci zakacili ovde da objasne nesto jednoj glupoj curki zenskoj... ne razumem... danima, jbt... kada cete odustati, zasto sam ja vredna vaseg vremena... odmahnite rukom i idite jebite svoje vrh ribe, pravite kompjutere i lovite veprove i borite se protiv vanzemaljaca i gradite brane i megastrukture...
napisi sta si sve spreman da ucinis na svoju stetu da bi to dobio da vidim vredi li to, zbog mog zadovoljstva
Свашта нешто. Хе хе