Moram nekom da se izjadam :((

1. marko, jes to položio ispit, pa se smješkaš od sriće?

2. јесам, за разлику од тебе која ниси и нећеш ићи у америку

3. pa ti i da si fakultet završio, ne bi otišao u Amerike, a ona ode...

4. не би отишо јер ми се не иде

5. YeahBatch
    јесам, за разлику од тебе која ниси и нећеш ићи у америку

razumijem da ću ti faliti, i ja bih sebi falila, al javljaću ti se, obećavam :D

6. Видро педеру.

7. Zašto bi se nekome uopšte išlo u Ameriku? Da ga jebu crnci i da sluša kako je to normalno jer su bijelci to isto njima radili u prošlosti?
    E da, isto tako da plaća porez od kojeg se dižu katoličke ckrve i finansiraju gej parade i antipravoslavna propaganda... Neka hvala.

8. тамо бар нема људи који на пвт просе за популарне
    ХЕХЕ

9. uoooopaaa
    šuk šuk šuk

10. Mnogo sam tužan. :-(

11. Ruke su mi led ledeni, ne znam više šta da radim.

12. Стави међ ноге и читај моје дефиниције.

13. После ме питај шта да узмеш за опекотине.

14. Smooth. A kako da listam defke, telekinezom? :)

Onda nek se bar malo ugreju se u gaćama, ionako gaćama ne vidim nikakvu drugu svrhu, realno.

15. Мењаш руку јбг.

16. престао сам слушати вуцу и курац ми се не диже.

17. Jeo sam neku kiselo-ljutu supu u kineskom fast fudu. Brate, jedva sam pojeo pola. Ne znam da l' sam probao nešto ljuće u životu, jedem i trpam pirinač u usta al' džabe.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.