Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jesam, na grbavici. Ali, gde sad da dolazim jbt! :)
Evo je tebi pa je jebi, ja bih pre vino.
sumporbrate, mnogo ti loše, imaš i jare i pare... tj jare i vino al isti kurac
Njah, meni nešto došlo, pa se proseravam tuda i pišem kao nešto :)
Da, baš mi je dobro, imam vino koje ne mogu da otvorim, i ružnu cimerku koju svi deru!
sumpor aj nemoj da sviraš, mene maro preteko i ostala mi još 1 cigareta u kutiji.... nemoj molim te sad da ja raspalim po kuknjavi....
Ma opušteno, daću ti ja da popušiš. :)
asi lud u pičku materinu....
moram da se izjadam da je sumporbrate fazondžija pandan Dzenkkeiju na vrhuncu karijere lolo
Pardon, osunećenu kurčinu, 'mal ne reko'.
Imam ja duvana, dojdite da motajemo skupa u rizle pa da pušimo a da raja misli da mi pušimo džoooooooju i da smo urrrrrbani.
LJUDI, UMRO GERI MUR, SJEBO SAM SE NAČISTO!
i ja sam na grbavici
Aj' sad mi još reci da si u Danila Kiša? :)
pao sam praktični deo jednog ispita pa sad moram da ga polažem u aprilu a prosto je...
moram da se budim u 6 ujutru :(
U Dimitrijevića sam :)
Ne seri?! Pa to je tu odma'! U Miše Dimitrijevića pijem svaku noc ispred onog dragstora. Možda smo se nekad i sreli. :)
Ja sam blizu ekonomist kafea :))
Ja jebem.
ja popijem na slavi pa umal najebem...
Imam deb'o kurac i kad dobijem erekciju padnem u nesvest.
BojanBojanBojan-Imas pvt ;) xD...Salim se. Dodjo' ovde da se pozalim sto nikad ne znam sta da jedem za dorucak. (meso ne jedem)
haahaha jedi pahuljice sa macijom spermom umesto mleka :)
Izmesanu sa govnetom, umesto cokoladnog mleka.