Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja isto pročitao "proliv na nogi", piši razgovetnije da te ceo svet razume.
Ne shvatam, ali cenim to što polako prihvatate činjenicu da je vaše mesto u kuhinji i cenim kulinarsko umeće kod ženki, uopšte. Znaš kako kažu, najlakši put do muškarčevog srca je kroz njegov grudni koš. A, ne, čekaj...
Uuuu, Varnere, eto para iznenada!
Fala Sole i ja se pipkam na tvoje defke i komentare, ako me razumeš.
Uspešna žena je žena koja niže uspehe ne samo u kuhinji nego i na poslu i time dokazuje da je sposobnija i bolja od muškaraca. ;)
Tačno, a to je u slučajevima kada je muškarac šovinista. :)
Vi se drozirate.
Hoćeš reći da šoviniste treba ubijati? Vučice, mizandru nijedan :)
I ja ću se izjadati. Ne vidim električarev nik (poznajem ga po avataru).
:))))
raskinuo sa devojkom :( upisali razlicite gimnazije, i ona nasla tamo nekog '94 godiste (kome bih razbio nos kad bih ga video)
To je zlostavljanje, bre.
Au jebote, tehnicar, lose je to...
Meni neki manijak zabo loptu u blok, skroz mi vratio ruku nazad krvnicki, i boli me kad savijam ruku...
jbte kakve su vam ruke ko http://www.madeinserbia.co.rs/photo/c97_p174m.jpg
Pajko matori, lik je stariji 4 godine od mene i jak je ko zemlja...
jbte nije te pogodio ciglom...
Taman kada sam se pitao da li je moguće da igde na svetu postoji neko gore mesto od Beograda, stigao sam u Vranje...
Ignorišu me na temi "Prijavite definicije za sređivanje". 'Oću da mi se vrne defkaaaaa! :(((
to je zato sto si ti uvek ozbiljna
NE MOGU DA SPAVAM.....
sinoć sam legla u 3 mrtva pospana, a zaspala sam oko 7..... i tako već danima
šta da raaaaaaaadim ???
šta da raaaaaaaadim ???
Smanji seks.