Moram nekom da se izjadam :((

1. i probudiš se sutra i vidiš kevu u majici sa printom. JOGURT JEBE!

2. Хвала Телекому који ме присиљава да прочитам неку паметну књигу, уместо да блејим на форуму целу ноћ.

3. Благо теби, завидим.

4. Tri poslednje defke sam obrisao zbog užasnog skora. Mene ne razumeju. Ljolj.

5. hahah, koja pobeda

Млата
    Надам се да није налетела на Јогурта.

6. Meni je samo dosadno.

7. Нисам добрио кинту од осигурања, а баш сам рачунао на то.

8. Izbrisan mi poster posle cca 60 sekundi, okej je poster, u mom dosadašnjem fazonu (ako izuzmem poslednji koji je šit, ali kojeg su moderatori ostavili da vegetira), pa mi čak ni oduzimanje 24 sata za postavljanje postera ne smeta, već samo činjenica da na naslovnoj stoje govnjive poster uvrede za inteligenciju. Stvarno se ide iz krajnosti u krajnost.

9. toliko mi je dosadno da sam gledao fotografije vukajlijasa i smorio se kad sam vidio da je vecina autora ili ruzna ili ekstremno ziljava ili oboje, cast izuzecima. plee.

10. Следећи пут га бацај на ххамстеру, шта да ти кажем.

11. toliko mi je dosadno da sam gledao fotografije vukajlijasa i smorio se kad sam vidio da je vecina autora ili ruzna ili ekstremno ziljava ili oboje, cast izuzecima. plee.

Nije, ja sam lep! LaZxu dUsxMaNi ljub0m0rNe kUrWe!!!11

:slike samo na pvt, gej stop:

12. ma kakav hamster, lobstertube rulz. ali ipak... sjebase mi dan ziljavoscu

13. toliko mi je dosadno da sam gledao fotografije vukajlijasa i smorio se kad sam vidio da je vecina autora ili ruzna ili ekstremno ziljava ili oboje, cast izuzecima. plee.

Možda ti na fotografijama, ali živi Vukajlijaši su svi slatki i preslatki!

14. Samo mrtav vukajlijaš je dobar vukajlijaš.

15. Јебе ме нет данима већ пријавим квар кажу замени кабл заменим кабл оно фиксни престане да ради вратим кабл и сад опет сецка и не ради да им јебем мајку лоповску телекомску.

16. Немо немо си агресивна!ЉУБАВ ДЕЛИ ЉУБАВ!

17. Како је то слатко. Хвала на подршци ♥♥♥!

18. Mnogo huligana se dere u parku kod moje zgrade i pevaju "Da se nadjemo na pola puta". To se mnogo cuje. Mnogo.

19. Ако имаш пушку сад је прави тренутак да је зачадиш.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.