Moram nekom da se izjadam :((

1. Bobe, matori.. To isprzis za 2 minuta coece..

2. Pojeo sam već, sutra će celofan da se kenja.

3. Hahah kenjaces pakovana govna...

Da ne bude da spemujem.. Ladno mi je jebote!

4. Bobe, sti lud? hahahaha

I meni ladno jebote.

5. Jebiga, šta de se radi...bar nisam gladan više.

6. Može masaža gospoja?

Ma bre, naravno da može! :)

7. Opet nisam učio psihologiju. . .

8. teško mi nešto...ova jesen ili treba da dobijem, jebemliga, al nisam kako treba...plašim se da ću uleteti u neki konflikt gde ne treba pa ću da se izvinjavam...
    slaba sam sa živcima.

9. Космо, нађи неки филтер. Пусти неки мјетал или изударај неког, или тако нешто. Можда помогне.

10. Sele, šta je reći? Rokni psihoaktivnu supstancu, ko mu jebe mater.

11. ma nije meni frka da izudaram, nego da mi se ne namesti neko pogrešan, enemy...
    imaš nešto, sele? psihoaktivno? ja još uvek imam ono komšijino sranje što prerano počup'o pa nije ni za kurac...žali bože rizle.

12. Nema ništa dobro, sve sranje kroz gusto granje. Čujem da natnat drži neku promotivnu cenu s buksnetinom, ali svi se ućutali.
    Drže za sebe, pičke.

13. ja sam lepo sa natnat...da završim nešto i tebi i meni, sele? i sa buksnom sam dobra...

14. Rešićemo sele, samo osmeh na cufa. Meni čoek valja tako neke gluposti ja ga slušam pa se smeškam i tako... ono kad kažem valja priča li priča gluposti...

15. natnat buxne...sumLJam...zene vama treba muskarac....da vas resi muka

16. meni svi nešto sole pamet...a ja ne mogu više da se smeškam, ujela bih nekog...

17. axaxaxxaxax hahaha e pajko baš ti hvala što me nasmeja, čitaš ovo sele? Treba muškaraca, jebote. Neka, pajko, hvala- rađe bi' se udala. Ne.

18. jedan tamnoputi reshavac problema

19. jao, bre, pajko, nemoj da me nerviraš...odakle tebi i svima to da žudimo za tamnoputim? čemu stereotip, majku mu? što kaže sele - ne, hvala...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.