Moram nekom da se izjadam :((

1. Jedino ako misli na pištolj, tamnoput, jak, ubitačan, šumadinac CZ 99 aaaaaaaaaah
    a Pajko?

2. realno gledajuci dobar sex ce promeniti raspolozenje u najmanju ruku bices mirna jos cuku posle njega a onda na spavanje i sutra je novi dan...

3. tetejac...de je sad električar da nam stručno nabroji opcije i vrste naoružanja...

4. добио сам синоћ шамар од лика који је био на робији три године, и криво ми је што му нисам вратио, иако би ме после мрак појео кад би ме његови пајташи са'ватали по граду...

5. Жига ме срце.

6. realno gledajuci dobar sex ce promeniti raspolozenje u najmanju ruku bices mirna jos cuku posle njega a onda na spavanje i sutra je novi dan...

Pajko bre, skoncentriši se. Ni kosmo ni ja nismo muškarci. To je urbana legenda čoveče.
    Daj ti mene tetku, bolje.
    :pušta Elemental pesmu Napokon:

7. добио сам синоћ шамар од лика који је био на робији три године, и криво ми је што му нисам вратио, иако би ме после мрак појео кад би ме његови пајташи са'ватали по граду...

Узевши у обзир да се 3 године добија најчешће за силовање, ти с добро прошо.

8. da, samo se priča po sajtu da smo muški ja i sele...

9. Узевши у обзир да се 3 године добија најчешће за силовање, ти с добро прошо.

ма у'ватио би ме за ону ствар, било је ту њих четворица а нас седморица, него је мене највише било страх да ме неко не јури после, да ме боду ножевима, ноге да ми ломе... где баш против робијаша да испаднем пичкица :D

10. Noga me i dalje boli i ne mogu da spavam zbog nje, povampiriću se, ali sad imam luđačku želju da igram na stolu.

11. Izi, vidim da se nekoliko večeri zaredom žališ da te boli, jesi išla lekaru?

12. Jesam, idem sutra opet, sama sebe tešim da će da bude sve ok.

13. A baviš se nekim sportom pa si je povredila ili...? Nadam se da će sve biti ok...

14. Jeste, bavim se odbojkom... I ja se isto nadam, hvala ti :)

15. Aha, jbg... Izdrži još večeras nekako, valjda će sutra naći neko rešenje :)

16. nocas mi se zlatna ribica, klaus, samoubio iskakanjem iz akvarijuma, naso sam ga na podu jutros. sahrana odrzana jos jutros u wc solji.

voimje oca sina i svjatoga duha amin. jebi ga.

17. Prekjuce sam bila na putovanju u divljini i ceo dan sam kukala kako hocu da vidim delfina u prorodi a onda sam juce na plazi videla jednog, izbacila da plima 100 metara od mora, on umreo od smrti, a galeb stoji na njemu i jede mu oko!

priroda iz a bic!

slike dostupne na upit.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.