Moram nekom da se izjadam :((

1. Пробај следећи пут ону страну са жилетом.

Plusomiljeno

2. Moram danas da vadim zub, uprkos traumi od zubara.

3. Popij bromazepam i videćeš kako će sve lepo da ti izgleda. :)))))

4. Samobanuj se lulo :)

5. sve je propalo.

Колико пута сам већ рекао да је Србија лидер региона? И немој више те приче...
    Поздрав, Бокили

Шта је било Лули? Порке си тужна?

6. Luli, da l' je radoznalo magare krivac? :))

7. Izzie šta si pojela?

8. I meni je muka već nedelju dana. Sve mogu da podnesem, ali kad me stomak zajebava, to najviše mrzim...Ajd da mogu da provalim zbog čega, ali nemam pojma.

9. I meni je muka već nedelju dana. Sve mogu da podnesem, ali kad me stomak zajebava, to najviše mrzim...Ajd da mogu da provalim zbog čega, ali nemam pojma.

Ohoo, možda je blagosloveno stanje i u paketu s njim blagoslovena jutarnja-a-često-i-celodnevna-mučnina?

Fala bogu pa bar znam od čega mene stomak zajebava, lečim nekim modernim vradžbinama dugotrajnu upalu sinusa. Crevna flora i fauna su mi na rubu opstanka.

10. Vučica21™
    Izzie šta si pojela?

Ništa, što je najgore...

11. Ništa, što je najgore...

Trudna.

12. Trudna.

Trudna.

Ne.

13. A cekaj bas nista nisi jela?
    Posto mozda i zbog nejela moze da bude muka...

14. Ohoo, možda je blagosloveno stanje i u paketu s njim blagoslovena jutarnja-a-često-i-celodnevna-mučnina?

Da, mora da je to XD...

Fala bogu pa bar znam od čega mene stomak zajebava, lečim nekim modernim vradžbinama dugotrajnu upalu sinusa. Crevna flora i fauna su mi na rubu opstanka.

Vidiš, ja imam upalu sinusa godinu dana već, čini mi se. Samo što mene mrzi da išta preduzimam.

15. Ništa, tek sad sam pojela čokoladu i odmah mi bolje.

16. sve je propalo.

Isto.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.