Нем0, кад већ идеш, поздрави ми Титу, Џимија, Џима, Ипчета, моју баба-Грету и комшу Колета. Посло бих им по теби неког духана да имају за тамо, ако није проблем?
brat moj raskinuo sa curom, tj ona sa njim i sad hoće da se ubije, proganja ju po gradu i tako...
ne znam kako da mu objasnim da svi imamo tu prvu ljubav koja kad tad mora da završi... šta god da kažem, on kaže ko je on njoj bio prvi i da nikad više neće naći nevinu curu koja će biti samo njegova..... hahahhaha.... kako je ovo smiješno, al ne treba se sprdati, situacija je ozbiljna...
a nisam očekivala od mog brata takvo šovinističko zadrto balkansko ponašanje...
Ајде и ја да се изјадам, могох данас да добијем пет из социологије, ал немах муда да се јавим.
Brate, rekla bih ti verovatno nešto, ali sam kao nadrogirana, pa ne znam šta. Neću onda ništa da ti kažem.
"izzie" ovog clana nase sekte vidjam samo na ovoj temi?zasto?kako?
Pajko,il se izjadaj ili napušti prostoriju. :)
Patike su mi prljave.Eto toliko.
Sjebala mi se sijalica i sad sedim u mraku. Pokušala da je zamenim, zvala stručnije da probaju da je zamene, šipak. Nešto crklo.
"izzie" ovog clana nase sekte vidjam samo na ovoj temi?zasto?kako?
Ja sam bre pokušaj od trola, a ostale teme ne posećuješ :)
Све ме живо боли, пегла ми се и мислим да ћу да мрем.
mojne mreš nem0
Не бих ја, још сам млада! Али шта да се ради...
:(
Mojne bre, ne damo ti mi.
Imao sam ljubavi, velike i male
Živeo sam burno, pravio SKANDALE!
Нем0, кад већ идеш, поздрави ми Титу, Џимија, Џима, Ипчета, моју баба-Грету и комшу Колета. Посло бих им по теби неког духана да имају за тамо, ако није проблем?
Није проблем, долазим за који дан на упис, па ми можеш дати да им понесем.
Глава клону, лице потавнило,
Боловање око ми попило,
Рука ломна, тело измождено,
А клеца ми слабачко колено!
Дође доба да идем у гроба.
Додатак: Угинућу на оном шалтеру. :(
Амен0!
http://www.youtube.com/watch?v=ziyiUurypSY
opaaaa
Само се ти спрдај. :(
brat moj raskinuo sa curom, tj ona sa njim i sad hoće da se ubije, proganja ju po gradu i tako...
ne znam kako da mu objasnim da svi imamo tu prvu ljubav koja kad tad mora da završi... šta god da kažem, on kaže ko je on njoj bio prvi i da nikad više neće naći nevinu curu koja će biti samo njegova..... hahahhaha.... kako je ovo smiješno, al ne treba se sprdati, situacija je ozbiljna...
a nisam očekivala od mog brata takvo šovinističko zadrto balkansko ponašanje...
šta mi je činiti ???
PLATI MU KURVU...
Išamaraj brata. Valjaće mu.
Купи му ПАКЕТ ПАКЕТ, после ће да га боли курац за то лоло
Reci mu: Što si jeb'o jeb'o si.
Budimo realni.