Moram nekom da se izjadam :((

1. totalno smrknuta...moram da se jadam malo..noćas me dokusuriše neke definicije..navrle emocije..pa navrla pitanja..uh, 'bem ti ovu moju ludu glavu..

2. Ако не поправим мату у понедељак на 2, имаћу кекана за крај, ћале ме убија засигурно, морам да учим, остајем још 10 минута па одо да учим. . .

3. Jebiga vucice, izdrzi!

Вучице издржи, па у рерни опет пржи!!!!!!

4. U rerni se peče.

Ma šta mi reče? xD

5. U rerni se peče.

Није него ваљда у топлој води?

6. Izdržaću brale
    popravićemo to ko od šale,
    Biće rerna nova i čista
    i staklo će da zablista.
    Praviću ručkove masne
    lepe fine i kolače slasne.

7. Kakav haiku.

Rasplaka me žena.

8. U dubokom ulju, tiganju ili fritezi se prži.

U rerni se peče.

9. Хвала просветитељу!

10. Butt
    Kakav haiku.

Rasplaka me žena.

Nemoj da plačeš, pa to su samo lepi i samoutešni stihovi. :D

11. Marcipan, okreni predhodnu stranu.

12. Brate, Vučice, ne mogu da se suzdržim.

13. Jesi sigurna da će rerna biti okej? Nemoj više tako da nas štrecaš, jebote...

14. U loncu se kuva.

U rerni ne možeš kuvati.

15. Hoće, hoće, samo vrata da promenimo ili samo unutrašnje staklo jer je samo ono puklo. Spoljno staklo je čitavo.

16. Pa stavi zekonju u lonac, lepo kaže Skočimiš.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.