Ima li još nekog ko nije mogao zaspati? Na kraju sam se istuširala iz smora, i gledala Fox Crime, vidim, neko to već predložio... Mada... Sad oko šest bi trebalo da mi se prispava po običaju... Aj, pozdrav, ubiće me ovo.
Ma htio sam da učim danas nešto malo, a sada mi glava poprimila neki ljomberski oblik i sve to. Ali dobro je. Najcrnje mi je bilo u trećem- četvrtom osnovne, samo poprskala sprejom i zub pukne, dva školska časa vadila, ja se prepolovio. :)
Najcrnje mi je bilo u trećem- četvrtom osnovne, samo poprskala sprejom i zub pukne, dva školska časa vadila, ja se prepolovio. :)
Ti baš rešio da me plašiš? :) Šalim se, i meni su pre tako uvek vadili sa tim sprejom. Jednom ja otišla da vadim trojke valjda, bio neki matori zubar i izvadi mi ih na živo, bez spreja, bez ičeg. Od tad se i plašim zubara. Kad samo pomislim na ona klešta, jaoo pomuti mi se.
aj da radimo nešto :DDD
ТО КЛИПС ИЗ ИНДА ХАУС!!!
Смислијо сам! Блеја на чету ололол
Ima li još nekog ko nije mogao zaspati? Na kraju sam se istuširala iz smora, i gledala Fox Crime, vidim, neko to već predložio... Mada... Sad oko šest bi trebalo da mi se prispava po običaju... Aj, pozdrav, ubiće me ovo.
ja zaspao pa ustao. jedem keks i pijem mlijeko, dako mi se prispava opet
Сви који не спавају нек бану на чет
Nisam nikad u životu bila na četu. :)
Plašim se ostaću sam... za Novu godinu!
Uu, viđi, u imenik piše "najbolji dobri drug iz detinjstva", pitam se ko bi to mogao bit.
Seti se, pa ga pozovi za Novu... da ne čekaš sam.
IZVADIO SAM ZUB I KRVARI VEĆ TRI SATA...
Jao bre... Zato ja mrzim zubare, a i ti me uplaši još više. :/
a oprosti :) Nisam osetio kada je vadio, da ne kudim čoveka. Ali sada mi je ružan osećaj, još majka neku ribu spremila, a ja ni da zinem :(
Jadan ti :/ Mogu da zamislim kako ti je.
Ma htio sam da učim danas nešto malo, a sada mi glava poprimila neki ljomberski oblik i sve to. Ali dobro je. Najcrnje mi je bilo u trećem- četvrtom osnovne, samo poprskala sprejom i zub pukne, dva školska časa vadila, ja se prepolovio. :)
Identična situacija mi je bila pre jedno mmmmmmm 2 meseca. Propast čoveče. I totally get you.
Ti baš rešio da me plašiš? :) Šalim se, i meni su pre tako uvek vadili sa tim sprejom. Jednom ja otišla da vadim trojke valjda, bio neki matori zubar i izvadi mi ih na živo, bez spreja, bez ičeg. Od tad se i plašim zubara. Kad samo pomislim na ona klešta, jaoo pomuti mi se.
crnjak totalan. Idem sada da prilegnem malo, nadam se da ću preživeti ovo. U svakom slučaju, ako se desi nešto loše, reci koju lepu o meni :(
Idi lezi, i stavi nešto hladno na obraz. :)
Za to nemoj da se brineš uopšte. O pokojniku sve najlepše. :P Ali ti neće biti ništa, ne kukaj. Kad si preživeo vadjenje, preživećeš i ovo. :)
iz nekog razloga ove boli svoje lakše podnosim uz glazbu ovog gospodina
http://www.youtube.com/watch?v=h-pvn6brOOw&feature=autoplay&list=PL0F38E1BB4B06C8E9&lf=autoplay&playnext=7
Sve je lakše uz muziku. I ja kad sam smorena uvek slušam muziku i bude bolje. :)