Moram nekom da se izjadam :((

1. lepo rečeno. Mada ono nije da sam smoren, samo mi dosadno :)

2. Znam, znam. Ja sam češće smorena nego što mi je dosadno. Ne znam zašto. :)

3. Evo brate slušaj... :)

ima jedan mali problem, uglavnom sam hendikepiran od stranih jezika. Donekle znam rusinski jer učim sada i makedonski malo nabadam. Tako da strane pesme slušam samo po zvučnom utisku, ali fino zvuči :)

Znam, znam. Ja sam češće smorena nego što mi je dosadno. Ne znam zašto. :)

a zamisli tek kada dođe Božić, taj dan me ubije totalno. Mislim volim ja to, ali toliko sete može da ubije čoveka...

4. otkud to da učiš rusinski? ja pokušala da ga naučim kad sam bila mala, baba mi rusinka pa da ne umre to nasleđe sa njom, ali sam nekako odustala...valjda nisam imala vremena od škole šta li..

5. otkud to da učiš rusinski? ja pokušala da ga naučim kad sam bila mala, baba mi rusinka pa da ne umre to nasleđe sa njom, ali sam nekako odustala...valjda nisam imala vremena od škole šta li..

pa na prvoj godini ja uzmem španski i jedino mi taj ispit ostane. Posle mi kaže ortakinja da je rusinski dosta jednostavniji i stvarno sam ga položio pre nekih nedelju dana, jeste da je sedmica, ali bolje nego da nisam dao...

6. aaa, pa onda ok. ja reko' učiš ga ovako, sam, pa sam se zapitala kako ti je pao na pamet:)
    kako je bilo kod zubara?

7. katastrašno, još mi nije stalo krvarenje, polako se opraštam od bliže i dalje rodbine.
    P.S. biće štrudle.

8. Pa sa ti radili covece da ti toliko krvari?
    Meni i kacu hirurski vadili prestalo za pola sata.

9. И код мене ће бити штрудле; запатила сам неки магарећи кашаљ, умрећу. А летарђија уби.

10. Idi na reklamaciju. :)

11. nemam pojma, evo već deveti sat kako ide krv. Ništa nisam jeo od jutra, ali dobro podnosim. Samo nisam znao da imam krvi toliko:)

12. nemam pojma, evo već deveti sat kako ide krv. Ništa nisam jeo od jutra, ali dobro podnosim. Samo nisam znao da imam krvi toliko:)

Idi doktoru bre, nek ti daju neki lek ili nešto. Ja ne bih izdržala toliko dugo da ne jedem, nema šanse. Svaka tebi čast. Hahaahah :D

13. A nemam pojma šta da radim, imam osećaj kao da mi je u desni kanjon Kolorado i u njemu vulkan, koji je baš danas rešio da baca erupciju.
    Malopre uzmem malo ribe i ugrizem se :(

14. Malopre uzmem malo ribe i ugrizem se :(

Au bre, ti si pošteno najebao. :/ I još si baksuz, gde nadje da se ujedeš kad ne treba. Pa šta da ti kažem, ja bih išla ili u apoteku pa tražila neki lek, ili sutra ujutru opet kod zubara, ako možeš da čekaš do ujutru.

15. ma idržaću nekako, pa sutra svedno moram po patike, pa mogu i do apoteke. Samo mnogo sam gladan. Moram zamoliti nekog da mi sažvaće hranu, pa onda ja da uzimam :D

16. Hahahaah :D Pa ispasiraj čoveče. :) Ukuvaj krompir ili nešto i samo ga dobro ugnječi. to ćeš moći da jedeš. Ili supicu, nešto što možeš lako da progutaš. Tako sam ja radila. lololo

17. uzmi suvu smokvu, raseci i prokuvaj u mleku pa ohladi da je toplo i onda stavi na ranu... ali prvo sačekaj da prestane da krvari...

18. ali prvo sačekaj da prestane da krvari

čekam od 11 jutros :)

Tako sam ja radila.

zato sada i ne smeš kod zubara :P

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.