Moram nekom da se izjadam :((

1. DAJMO KRV ZA OBLACKA!

TOO!

Која вукајлијашица добије нека не баца то, нек стави кесу уместо улошка.

2. Која вукајлијашица добије нека не баца то, нек стави кесу уместо улошка.

Bravo majstore!

3. Ja treba da idem da operisem jebeni nokat na obe..

ja sam prvo u Šapcu vadio na levoj dva puta i nekako se dobro završilo. Oda na desnoj jednom, pa pošto sam imao neki državni kup, a opet krenulo da me muči, ja odem kod neke bivše ribe od predsednika kluba, na fazon pedikira, odradila mi bez anestezije, ja se onesvestim. I kada je prošla ta trka, ja zaglavim na WMA 2 nedelje, kažu da takav slučaj nisu imali. Sada je u redu, već 8 meseci :D

Koja si grupa?

morate 0 naći, jer ne znam krvnu grupu, pa univerzalnu :)

Која вукајлијашица добије нека не баца то, нек стави кесу уместо улошка.

+1

4. ja sam prvo u Šapcu

A odakle si ti? :D

5. ja sam prvo u Šapcu vadio na levoj dva puta i nekako se dobro završilo. Oda na desnoj jednom, pa pošto sam imao neki državni kup, a opet krenulo da me muči, ja odem kod neke bivše ribe od predsednika kluba, na fazon pedikira, odradila mi bez anestezije, ja se onesvestim. I kada je prošla ta trka, ja zaglavim na WMA 2 nedelje, kažu da takav slučaj nisu imali. Sada je u redu, već 8 meseci :D

Meni buraz odradio ovde u KS, i ono fino proslo, eno vec ga 7 godina nista ne muci. A ja celo leto proveo u bolnici i nista, kita.

A na WMA su stvarno strucnjaci. Kad ti oni nesto odrade, odrade ti veoma pro.

6. A odakle si ti? :D

Šabac. Tačnije nezavisna pokrajina Letnjikovac. Studiram u Novom Sadu. :)

7. Jeste Sale, potpuno se slažem. Samo što sam čekao sve nalaze oko dva meseca. Ali su profesionalni skroz.

8. Вашој пички то не значи ништа, а некоме значи много!

9. Počeo sam opeth da se trujem vinjakom ko u stara dobra vremena, a to ne valja

10. Jeste Sale, potpuno se slažem. Samo što sam čekao sve nalaze oko dva meseca. Ali su profesionalni skroz.

Moj cale povradio oko na terenu, pao na neki korov i smrkao ispod oka onu jagodicu i malo oko zakacio.

Oni na WMA ne da su mu oko pregledali, nego SVE! Lezo dve nedelje i pustili ga kuci, eno odlicno mu oko.

A pored njega lezao neki lik sa kataraktom, otisao na operaciju posle pola sata dosao.
    Posle nekoliko dana gledali utakmicu Rad - Vojvodina... lik je mogao da vidi brojeve igracima.

11. Још сутра једна јебена смена и одох. Не могу више диздржим. Дође ми да се банујем.

12. WMA

Windows Media Audio? Шта?

13. Počeo sam opeth da se trujem vinjakom ko u stara dobra vremena, a to ne valja

Jebiga ksno buraz, pokusaj nekako da prestanes, znam da je vinjau nektar bogova, ali pokusaj. Uzmi grickaj nesto, vodu pij... Sakri od samog sebe pice.

14. Meni u svemu tome najjače bilo, što je čovek na krevetu do mene odsekao jedan deo palca i išao onom metodom kalemljenja na preponu. I tako čovek ležao go 21 dan.
    Dođe nama ove is srednje na praksu, sve one to gledaju, nešto komentarišu, samo njega ne pipaju. I kada su krenule da izlaze, on ladno baca jorgan slobodnom rukom i viče, a vidite mene! A najcrnje što mu taj nakalemljeni palac baš pokazuje na gospodina :D

15. Накалемио је палац на препону?

16. Počeo sam opeth da se trujem vinjakom ko u stara dobra vremena, a to ne valja

Макар разблажи к'о што ради Професор Чонта из Патке. Сипаш у чај - или ти се згади па прекинеш, или ће те мање опити.

17. Накалемио је палац на препону?

baš to, ne znam kako se to radi, ali jeste tako...

18. ne razblažujem ništa, našikam se i pravim haos.

19. oblakmatori

Побогу, код каквог си ти то касапина ишао да поправљаш зуб? Зови хитну помоћ, ако не можеш да зауставиш крварење, није нормално да ти иде крви сатима и да не можеш да је зауставиш. Ствар није нимало за зезање.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.