Moram nekom da se izjadam :((

1. zato sada i ne smeš kod zubara :P

Hahahahaah :D Al' si bezobrazan :P

2. Hahahahaah :D Al' si bezobrazan :P

pripišimo to tome da danas nisam uneo predviđenih 300g čokolade :))

3. Не треба се играти. Не, не.

4. pripišimo to tome da danas nisam uneo predviđenih 300g čokolade :))

Ajd, ajd. Umem i ja tako da podivljam bez čokolade. :D

5. A jel tece bas onako ili laganica?

6. A jel tece bas onako ili laganica?

pa ide to sasvim fino, nije da se štedi, onako bez preterivanja, ali skoro je litar istekao, nije da se zezam. Sada je malo prikočilo, ali cepa to još sasvim gospodski...

Ajd, ajd. Umem i ja tako da podivljam bez čokolade. :D

a to mi je neki dnevni unos, za normalno funkcionisanje... :)

7. Oblače, idi u hitnu da ti stave tampon - nije normalno da toliko dugo krvariš.

8. Pa dal ti pogodio neki kapilar koji kurac u zubu sta vec ima pa ti ide krv jos, bolje ti odi sutra do njega i pitaj to. Sto kaze vucica: 'reklamacija' .

9. Oblače, idi u hitnu da ti stave tampon - nije normalno da toliko dugo krvariš.

Idi stvarno, izvini, ne znam šta se desilo, je l' su ti vadili zub? Ne mogu da listam unazad, prespor mi je internet, čim kliknem, čekam sto godina. :)
    Obavezno idi, ako je zub, duboko su uronjeni u meso, može da se jače povredi krvni sud i onda, kako je vilica dobro prokrvljena, teče puno krvi, tako da ne stigne da se zgruša. javi kako je bilo.

10. pa ide to sasvim fino, nije da se štedi, onako bez preterivanja, ali skoro je litar istekao, nije da se zezam. Sada je malo prikočilo, ali cepa to još sasvim gospodski...

U jebote. Idi ti doktoru dok nam stvarno ne umreš.

Pa dal ti pogodio neki kapilar koji kurac u zubu sta vec ima pa ti ide krv jos, bolje ti odi sutra do njega i pitaj to.

Ma gde sutra, nek ide u hitnu odmah bre, do ujutru ima da iskrvari načisto.

11. Već koji put moderatori opizde dva plusa na moju defku pre isteka sat vremena, i kad krene glasanje skor 4-4, da popizdiš...........

12. Ma gde sutra, nek ide u hitnu odmah bre, do ujutru ima da iskrvari načisto.

Sad sutra isto je!

DAJMO KRV ZA OBLACKA!

13. DAJMO KRV ZA OBLACKA!

TOO!

14. Pa sačekaću još malo, pa ako ne stane moraću ići. Mislim nikada mi se to nije desilo ranije sa zubom.
    Doduše to sa krvarenjem uvek imam problem, kada sam krajnike operisao, od toga sam se zamalo ugušio, isto bilo veliko krvarenje i zgrušalo se u grlu sve to. A kada sam nokat vadio, dva puta odmah nakon operacije bio na previjanju zbog probijanja zavoja. E sada ako kažem da sam nokat operisao 2 puta na levom i 3 puta na desnom stopalu, sve vam je jasno :)

15. Au matori! Crno ti se piše.

16. A juče ceo dan prelistavam dobitnike Darvinove nagrade.
    Na spomenik da mi se stavi epitaf:
    Iskrvario je pred sam kraj svog života.

17. Na spomenik da mi se stavi epitaf:
    Iskrvario je pred sam kraj svog života.

Koji si ti car. :D

18. Nemoj oblacak neee!!!

Ja treba da idem da operisem jebeni nokat na obe..

I NIKAKO DA MI UGOVORE!

19. AJMO KRV ZA OBLACKA!

+1 Koja si grupa?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.