Idi bre cornelije, pa normalno je da ti je glava mutna kad se ovo vreme prekuđa ko seoska mlada-te 'oće, te neće sneg/kiša/vetar..ne znam ko mi nije rekao da mu je glava mutna. Velika je mogućnost da reaguješ na promene vazdušnog pritiska ili uopšte da si meteoropata.
Ak' će da ti bude lakše, i mene "seva" glava, a nisam ni pila niti imam hronične glavobolje.Hoće to i od sinusa ili neispavanosti, al' to je moje iskustvo.
di bre cornelije, pa normalno je da ti je glava mutna kad se ovo vreme prekuđa ko seoska mlada-te 'oće, te neće sneg/kiša/vetar..ne znam ko mi nije rekao da mu je glava mutna. Velika je mogućnost da reaguješ na promene vazdušnog pritiska ili uopšte da si meteoropata.
Ak' će da ti bude lakše, i mene "seva" glava, a nisam ni pila niti imam hronične glavobolje.Hoće to i od sinusa ili neispavanosti, al' to je moje iskustvo.
Volim te Van goga, sad si mi unela mir u glavi, nisam se zabrinuo al ono, hipohondar sam, mamu mu jebem al ko što meša selimović kaže
Boj se ovna
Boj se govna,
a kad ću živeti a?
Hvala ti Van gogo :)
Морам да променим све бројеве, мејлове, скајп, све. Овако ме прошлост нађе таман кад се понадам да сам се сакрио, побегао или победио, небитно.
Да ниси некада био носитељка пичке? :)
а? :)
Да ниси некада бијо жемска? :)
Можда постајем једна а да нисам свестан! :)
Ако постанеш јави се па идемо на кафу. :р
http://images.dailyexpress.co.uk/img/dynamic/79/285x214/215862_1.jpg
lolo
Кафу или пиће? :П
Договорићемо се.
Немој тако. Да те не знам, помислио бих да хоћеш другарицу.
Има дефка о томе, кад изводиш неку девојку, кад је зовеш на кафу кад на пиће, ал не знам тачно која је.
Глава ми сева.
ЕДИТ: Јел вама некад а да пре тога ниста пили?
Sutra se vraćamo u veliki prljavi grad...
Ne, mislim da imaš rak mozga.
ahahhahahahhaahahhahaha
Mrš u pizdu materinu, hipohondar sam, ali znam šta mi je.
Pio sam 4 gutljaja vina danas, pa mi se malo vrti u glavi.
Vi nijeste normal people.
Nosiš naočare?
nosim, što tašpi?
Idi bre cornelije, pa normalno je da ti je glava mutna kad se ovo vreme prekuđa ko seoska mlada-te 'oće, te neće sneg/kiša/vetar..ne znam ko mi nije rekao da mu je glava mutna. Velika je mogućnost da reaguješ na promene vazdušnog pritiska ili uopšte da si meteoropata.
Volim te Van goga, sad si mi unela mir u glavi, nisam se zabrinuo al ono, hipohondar sam, mamu mu jebem al ko što meša selimović kaže
Boj se ovna
Boj se govna,
a kad ću živeti a?
Hvala ti Van gogo :)