Moram nekom da se izjadam :((

1. Ma, nema na čemu cornelije,pozdrav od jednog bivšeg hipohondra-znam kakav je to blesavi strah koji te obuzme,a ne možeš da se odupreš :))
    Samo polako :)

2. E pa hvala ti, znači moguće je otarasiti se tog straha? :)

3. Moram da pozdravim Gogu, ćao, Gogo! :))

Kornelije, mene je (pre 2 godine) 3 nedelje svaki dan bolela glava u potiljačnom delu, nijedan lek nije pomogao... Ja otišla kod lekara, pošalju me kod fizijatra i on kaže kako su mi ukočeni mišići vrata i da je od toga. Išla sam na neke vežbe i masaže nedelju dana i posle toga je sve bilo ok. Više me nije ni bolela posle... Tako da može da bude i od ukočenog vrata, lošeg držanja, nepravilnog sedenja i sl. Hoću da kažem da se ne brineš, vreme je promenljivo, tebi je verovatno od toga. A i vino udara u glavu :)

4. Hoću da kažem da se ne brineš, vreme je promenljivo, tebi je verovatno od toga. A i vino udara u glavu :)

Ma vino je sigurno, a i malo je vreme bilo mutno. Ma mene je sad malo zabolela al ne boli me često, samo kad sam bolestan ili mamuran.

5. Moguće je,hvala Bogu.Bar je kod mene upalilo-kad sam rodila dete.Onda nisam imala vremena da mislim o sebi, da se samoispitujem i da smišljam u glavi jezive scenarije.Postojao je neko ko mi je bio preči od sebe same.
    Mada i danas bežim iz prostorije ako se priča o nekim boleštinama, jednostavno mislim i znam da sam zdrava, da sam dobro i tako moje telo sluša um, pa se i ponaša u skladu sa tim.
    Ostavila sam cigare, jedem malo mesa (sad sam se zeznula za NG i Božić,pa se nakljukala), treniram i želim da budem zdrava.
    Probala sam da se "samoizdresiram" u tom pogledu i ,delimično uspela :)

6. Pa znaš, ja se tripujem često, to mi traje jedno godinu ili malo manje, odkad mi je deda umro, on je od šloga al imao je kancer prostate godinu dana pre toga, tako da se spasio. E pa kad god čujem za neke bolesti i to, ja se utripujem i mislim na to, najviše na onu bolest. Al sad sam se bio zaljubio pa prestalo al evo, ovijeh dana me opet malo pogodilo, mene brzo prođe al dođe isto tako brzo, samo čujem na televizoru i eto, daj savet neki :)

7. razboleo sam se..rastura me temperatura..

8. Ne, mislim da imaš rak mozga.

Da ispravim kolegu, iskrivi kičmu, u pitanju je rak side mozga, al' nije ništa strašno, zapravo, vrlo je smiješno, HAHAHA, vidiš.

9. Ja tek sad videla post FMN !!! Draga moja, grlim te puno, hvala na pozdravu!! :)**

10. Da ispravim kolegu, iskrivi kičmu, u pitanju je rak side mozga, al' nije ništa strašno, zapravo, vrlo je smiješno, HAHAHA, vidiš.

+8053

11. neko mi je sinoc cijelu noc sipo alkohol u pice i sad mi nije dobro

12. A inače si normalna? Ma da

13. inace sam dusa od zene :DDD

14. Meni stavljali drogu u heroin....

15. Imam polnu bolest - boli me kurac za to.

16. boli me kurac za to.

Mene puca, u duhu novogodišnjih praznika.

17. Matori, ja sam brat jel? Pa jel vidiš da sam skinuo sliku luka . . . Nateraću ribu da ima ovakvu kosu, au, odlepio sam .)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.