OUUU JEEEAAAA!
http://www.youtube.com/watch?v=3GwjfUFyY6M&ob=av2e I tako se završio zvanično najsmorniji dan u mom životu. Ne d'o Bog (ili u koga već verujete) nikome. Ja i dalje neveruem... Naravno da mi se sad nešto sjeb'o komp, zašto jednostavno ne bi?! Imao sam tako dojajan dan pa čisto da mi malo zasere i to govno!
Moram da budem vurgalan: JESI ĐAVOLA! 'Nači smaram se najbukvalnije ceo dan onako najstrašnije moguće! Pazi ti bolesnog klinca koji od 1 do 7 igra jednu jebenu igricu, FIFU, jeb'o me pas da me jeb'o i kad je ostavih u kompu. Ali to apsolutno ne bi bio neki stravičan problem da me kreten nije smarao da ustajem i pomažem mu da sa Real Madridom dobijemo AFC Wimbledon na amater! Jebote, da samo uključim taj meč i postavim da igrači stoje i ništa ne rade, izdržali bi 0-0! Samo mi je drago da je ovaj jebeni dan proš'o... Nikad se ne ponovio. Sledeći put kad dođe, pošto su ovi moji ultra inteligentni roditelji pozvali njegovog ćaleta i njegovo Smorstvo lično da dođu na slavu (Sv. Jovan), ja sam tog dana slučajno poginuo pokušavajući da oborim svoj sopstveni rekord u skakanju s litice.
Ja sam bila sa dečicom napolju, grudvali se, klizali, jeli kokice, sve super, dođem kući, ovi me se malo okanili, pa sam igrala poker. Od tada moj um pati od količine praznoće unutra. A nije možno da spavam.
Moram da budem vurgalan: JESI ĐAVOLA! 'Nači smaram se najbukvalnije ceo dan onako najstrašnije moguće! Pazi ti bolesnog klinca koji od 1 do 7 igra jednu jebenu igricu, FIFU, jebo me pas da me jebo i kad je ostavih u kompu. Ali to apsolutno ne bi bio neki stravičan problem da me kreten nije smarao da ustajem i pomažem mu da sa Real Madridom dobijemo AFC Wimbledon na amater! Jebote, da samo uključim taj meč i postavim da igrači stoje i ništa ne rade, izdržali bi 0-0! Samo mi je drago da je ovaj jebeni dan proš'o... Nikad se ne ponovio. Sledeći put kad dođe, pošto su ovi moji ultra inteligentni roditelji pozvali njegovog ćaleta i njegovo Smorstvo lično da dođu na slavu (Sv. Jovan), ja sam tog dana slučajno poginuo pokušavajući da oborim svoj sopstveni rekord u skakanju s litice.
pazi kad ponosno priznajem poraz. jesam se malo osećala kao 15godišnjakinja, ali ni približno tvom danu. elem, budi pametan sledeći put-pobegni!
nije bitno-u wc na primer:) zar ne gledaš serije kad neko lepo ode u wc da ga niko ne primeti i uzme lap top pa dođe ovde ili (u serijama) uzme čita novine, knjigu. sve je bolje od dosadnih gostiju:)
E mrčo, gubitniče :D Debela žena te pobedila...
Ja i dalje imam gorušicu, kuku...
umreces
Si pila kiselu vodu ili mleko?
Meni uvek pomogne to.
Boleće me uši.
Evo i googl kaže da mogu umreti... Imam sve simptome... ahhh... Kiselu jesam pila, ali ovo je gorušica na nervnoj bazi...
A jebga ne znam onda. Nisam imo tu.
OUUU JEEEAAAA!
http://www.youtube.com/watch?v=3GwjfUFyY6M&ob=av2e
I tako se završio zvanično najsmorniji dan u mom životu. Ne d'o Bog (ili u koga već verujete) nikome. Ja i dalje neveruem... Naravno da mi se sad nešto sjeb'o komp, zašto jednostavno ne bi?! Imao sam tako dojajan dan pa čisto da mi malo zasere i to govno!
ja sam bila u gosima kod mame i dečak (njenog). bilo je veri kul. što bi moj brat rek'o-jee, kakva fox lajf zabava..dakleM Griffine, pobedila sam!
Ja imam utisak da ću da odapnem od dosade.
I ja isto.
Moram da budem vurgalan: JESI ĐAVOLA! 'Nači smaram se najbukvalnije ceo dan onako najstrašnije moguće! Pazi ti bolesnog klinca koji od 1 do 7 igra jednu jebenu igricu, FIFU, jeb'o me pas da me jeb'o i kad je ostavih u kompu. Ali to apsolutno ne bi bio neki stravičan problem da me kreten nije smarao da ustajem i pomažem mu da sa Real Madridom dobijemo AFC Wimbledon na amater! Jebote, da samo uključim taj meč i postavim da igrači stoje i ništa ne rade, izdržali bi 0-0! Samo mi je drago da je ovaj jebeni dan proš'o... Nikad se ne ponovio. Sledeći put kad dođe, pošto su ovi moji ultra inteligentni roditelji pozvali njegovog ćaleta i njegovo Smorstvo lično da dođu na slavu (Sv. Jovan), ja sam tog dana slučajno poginuo pokušavajući da oborim svoj sopstveni rekord u skakanju s litice.
lololo
Ja sam bila sa dečicom napolju, grudvali se, klizali, jeli kokice, sve super, dođem kući, ovi me se malo okanili, pa sam igrala poker. Od tada moj um pati od količine praznoće unutra. A nije možno da spavam.
pazi kad ponosno priznajem poraz. jesam se malo osećala kao 15godišnjakinja, ali ni približno tvom danu. elem, budi pametan sledeći put-pobegni!
Где ће да побегне са сопствене славе? ллооло
nije bitno-u wc na primer:) zar ne gledaš serije kad neko lepo ode u wc da ga niko ne primeti i uzme lap top pa dođe ovde ili (u serijama) uzme čita novine, knjigu. sve je bolje od dosadnih gostiju:)
Sila boga ne moli, u ovom slučaju muka. lololo
AMENO. Mada su im dosadne komšije opaka konjkurencija...
Misaona imenica za nas koji nismo na nekoj planinčugi. :)
Gledaj neki film. 'Bem ti život. Imam 100 miliona fantastičnih filmova na kompu i taman danas planir'o da odgledam bar još jedan, kad ono međutim...
Ja nemam filmove, a i da imam, mislim da mi ne bi držali pažnju. Tako da je bolje ovde da gubim vreme :))
mene sada čeka puno radno vreme učenja, ja to nisam radio u životu :(