Nema niko gorušicu kao ja na nervnoj bazi... To su muke.. Čim se bliži ispitni rok ja krenem da se žderem iznutra, prebacim se na unutrašnju ishranu...
Ne no je baš debela, imaše i sliku sebe debele. A i šta će žene koji kurac na Ne ljuti se čoveče? Piše fino "čoveče", znači samo čoveci, nema žena a ni debelija žena.
Ne no je baš debela, imaše i sliku sebe debele. A i šta će žene koji kurac na Ne ljuti se čoveče? Piše fino "čoveče", znači samo čoveci, nema žena a ni debelija žena.
Jebeno mrzim kada neko dođe u goste i povede klince..... MRZIM!
Mrzim i ja kad MORAM da odem do nekih dosadnih komšija .. al eto, moram da ispoštujem, dobri ljudi
Ali mrzim kada dođu klinci i sede u sobi gde sam i ja i blene u jebeni tv. A gosti došli, neće do ponoći otići 100%.... Pu....
Kod mene nema gostiju, ćale se posvađao sa svima.
OLEEEEE OTIŠLI SU OLEEEEEEEE
Muči me gorušica na nervnoj bazi. Nekome ću jebati mamu. TakO..
Naložio sam se na Princezu Leju i to opako, dobra je riba a i lepa je poprilično.
Pa to idi na temu gde se ljudi hvalisaju... Ovde je za jadanje tema bre!
Uh da, ja pobrkao nešto.
Не може Корнелије да се одвикне од ове теме па то ти је. х)
Jebiga, navika Đarmene Kelu :)
Kad čovek navikne na muku teško mu da se odvikne :D
Зато се навикните на лепе ствари у старту! х)))
Hahhaha, ne daj Bože al ajde, to samo za ljubavne probleme
Nema niko gorušicu kao ja na nervnoj bazi... To su muke.. Čim se bliži ispitni rok ja krenem da se žderem iznutra, prebacim se na unutrašnju ishranu...
Neka debela me pobijedi u Ne ljuti se čoveče. POJEDEŠ MI KURAC DEBELA. Ne debela, ne!
Kako znaš da je debela? Zato što ti poždrala sve figurice?
TI SI CAR!!!
Zbog ovakvih definicija mi je žao što je ona tema "predloži definiciju za odabrane" zaključana zbog gej ortačkih predloga
http://vukajlija.com/slusac-muzike-na-mobu-bez-sluski/524333