Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
poludela danas od besa! znači prebiću nekog roditelja na kraju, kakva su sebična gamad, to čovek da ne poveruje..dvoje dece mojih prijatelja imaju problema sa govorom i oni ladno onako pasivno agresivno pokušavaju da izdejstvuju da im dolazim na kućni prag, sve onako upakovano u to da nemaju vremena..sere mi se više od foliraže i tog prenemaganja..ne rađajte decu ako ste sebični i lenji! još jednima radim tretman u njihovoj kući i oni samo treba da vežbaju preko dana s detetom, jebote neću sigurno da dolazim ja svaki dan da vežbam! i NE! za to se nema vremena! a za manikir i grand veselje uvek se ima vremena..ma, oteraću jednom sve..UH! KOLIKO SAM BESNA!
Liblet, oteraj sve to u Q! Ili lekić neki zgutaj za smirenje... Jaooooo, lekićiiii :D
hahaha..hvala na savetu, prošlo me malo..odlučila sam da se samo pravim luda kao oni.
Iskomplikovaše Gugl.
Još kad bi pored simptoma bolesti na googlu mogao odmah i da se izda lek... Kakav bi to lekar bio.. Poštom da svemoćni google pošalje i lekiiić...
Maštarije...
Децу треба тући Либлет.
treba i roditelje ponekad Ajaxe:) U ovom slučaju deca nisu ništa kriva, a roditelji su razmaženi Kartmeni koji se unjkaju..
Spičk'o poslednju kintu na kladžu. Bravo ja. Jebote, koji sam ja idiot...
Е наздравље...
Oпет се навук'о на 4чен.
Toliko sam smoren da klikćem po četruletu i drkadžijama pejstujem Is that you son? lolololol
Nači stvarnooooooo.... Stalno sam kupovala onu šugavu , jebenu markicu za prevoz, i danas sam kupila karte pošto sam išla da kupim novu sad jer sam za praznike bila odsutna. I, kako sam navikla da imam markicu, zaboravila ja da poništim kartu. I NARAVNO, odma' me uhvatila i dala mi kaznu. Sljam! Autobusi im nisu ni za deset dinara, a ne za šezdeset po jednoj jebenoj karti,. to meni znači četiri karte dnevno pošto menjam dva prevoza i to na dužim trasama. Nači, stvarno nije fer. Aj' ona žena i mora da radi svoj posao, ali karma je mogla malo da me nagradi, neeeeeee.....
U deset sati me probudila jebena ćaletova muzika.
Osećam se grozno, srce mi trepće a volela bih da mogu da se isplačem ali ne ide. Guši me.
Šta te tišti, ako smem pitati, Vuki? :(
Dojdi, Vučice, padni mi na grudi, isplači se, biće ti lakše, neka kroz suze izađe boooool, avaj!
Сморио сам се као коњ. Већ два сата сам у читаоници, играм кантер и висим овде хаха
Како мрзим да чекам јбте!!!
Tako mi je čim sam se probudila.
A juče sam bila u društvu prehlađene osobe. Evo smiruje mi se. GLADNA SAM SAD!!
Како мрзим да чекам јбте!!!
Ista situacija. Ubijam se u čitaonici još dva sata, bila sam otišla do grada da kupim markicu, ali me je rospija uhvatila, a bukvalno sam zaboravila da poništim kartu jer se od kad sam došla u ovaj šugavi grad vozim po propisima, odnosno kupim markicu još 28. Gnjide jedne, tako meni da napišu kaznu, kreteni.
Vučko, lezi ponovo. Tako ja kad vidim da mi je bzv, samo odspavam ponovo dobrih tri-četiri sata i k'o nova.