U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Odspavala sam dve ture. Jednu turu od 01:30 do 6:50 a kada sam ustala bilo mi je gore pa sam se prevrtala dobrih sat i po i nakon što sam popila bromazepam, zaspala i knjavala do 12h. Ne mogu više.
Elem, mislim da sam upravo uočila stidnu dlaku ovde do susednog monitora... Samo se pitam... Kako mu je uspelo?
Само кукате!
Nisam videla ovaj post... Pa izađi prošetaj malo, uzmi nešto lagano da čituckaš, biće bolje. Uz tebe smo! ♥
Hvala :) ♥ :*
Nema na čemu. :*
A stidna dlaka do susednog kompa ovde kod mene, to ništa, a? :)
oduvaj je :)
Само кукате!
Možeš samo da nam zavidiš :PP
ČUDNA JADAAAAAAAAAAA OD MOSTARA GRADAAAAAAAAAAA SVE OD LANI PA EVO DO SADAAAAAAAAAA....
Done, and done. Mnogo me nervirala brate, bode oči. :)
Чудне ли длаке :)
Meni kosa svetlo plava, a bela mi kraaava, otkud onda kupac spayi crnu dlaku u mome kajmaaaku? :)
Pa ba[ iritirala, jer je sto svetlo žut, a ona crna, nisam mogla da ne vidim. :)
Smaram se u Doboju. Moram pod hitno u Banjaluku. Oće li ko didemo skupa?
Ne volem to pod hitno.... Nekako se čiovek oseća pod pritiskom. B)
Pritisak, jašta!
I holesterol!
Trigleceridi, moja ti, trigleceridi otišli na 14, šećer još na 7.....
nemam pljuge sve do 20h...a u pm,survajvl bigins !
nemam ni ja, ako mi komsija ne pokloni jednu
ja cu videti od caleta da uzmem ako ima