Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ŠTO SMARATE
Fon dobio od buraza gastarbajtera, da se razumijemo. :)
Smorena, mene zanima gdje trošiš preostali sat od 23 koja provedeš uz serije? :)
Otkud ti? Mislim, od kad? Smorena e, je l' ce da ladi?
ladi!
Ko? Šta? Gde?
Smorena, preporučujem Dead like me i My name is Earl, mislim ja sam gledao samo pilote ali mi se serije namrtvo sviđaju. I Breaking bad ako voliš kriminalne serije.
Elek, razligu na one difolt avatarčiće!
Hahahaha, da mi veruješ, nisam TV upalila od negde oktobra, pa do praznika, tad sam stala kod Grandovog narodnog veselja, dobila traume, i ne gledam TV. :) Sem kad uhvatim ''Must Love Cats''. Pathetic. x)
Što Šalabe, ja samo čekam cvikere.
E, to mi je i brat rekao. A i ove mogu da vidim, jest' da ja otežem sa serijama, ali verovatno su OK, te fore koje ismejavaju smrt, bolest i starost su mi čak i smešnije od ismejavanja seksa, verovatno zato što su preterali sa tom temom. x)
Pratim temu, zanimljiva je, samo smara tvoje neprestano moljakanje. Te napravite mi vojnika, te daj mu šapku, te sad cvikere, eeee!
A to crno su oči? Bez ljutnje, ja mislila da su brkovi, ili zalepljene dlake na mesto očiju. Nekako čudno izgleda.
Jel se ti to žališ možda što ja kukam na onoj temi?
Pa da,ovdje je predviđeno kukanje, mašiš teme, cccc
Smorena, mani se seriijaaaa!
Ne ovde je jadanje, ja samo oću da iskamčim Ray Ban cvikere.
Evo, neću više paliti TV ni tih četres minuta koliko gledam na dva dana. :) Bolje da se vratim crtanju. I učenju.
Tri djevojke li-li-ličke dale meni pi-pi-piti vode studene, tri djevojke Ličankeeeeee....
Moram popraviti auto. Popravljam već 5 godina svakodnevno al' uvijek mi žao odvojiti 200€ za jebenu opravku. A ODAKLE MI 200 JEBENIH EURA POSLIJE OVOG KIJAMETA OD JANUARA???
Danas odnio sestrin televizor na popravku - kae čoek 40 marki, burazere, ko tebi!
Rek'o - hvala ti ko bratu ako je ko meni. Izu me iz cipela lagano.
tad sam stala kod Grandovog narodnog veselja, dobila traume, i ne gledam TV. :)
Ни у лудилу не покушавај да слушаш ону Индирину песму у којој је прождрнула не знам већ шта или кога. Песма је јако узнемирујућа.
http://www3.vukajlija.com/var/products/posters/201201/391250/hristos-se-rodi-krkob.jpg?1326231864
Toliko sam se smejao ovome da je ćale mislio da se drogiram i istukao kevu što me je rodila.
Kakav bljesak kreativnosti. Kako li se autor samo setio da poveže Krkobabićevu starost sa Isusom. Revolucionarno. Nadam se da će još neko da se seti Krkobabića pa da se opet smejem.
http://www.dodaj.rs/f/4/LD/2InpAnW9/samo-za-frenkija.jpg
Ето, тражиЈо си добиЈо си.