Moram nekom da se izjadam :((

1. Bruce ja bih sad nešto rekao, ali naljutićeš se verovatno.

2. Kaži eleku, bez ustručavanja. :)

3. Uštekaj se nekoj ribi na gajbu dok tetka ne ode iz gostiju.

Imam ja svoju gajbu gde živim preko leta ali sad je tamo previše hladno nisam popravio odzak jos od zemljotresa u kv. pa moram da živim sa matorcima a nemam devojku sa gajbom jedino neko da me prihvati kao domazeta, nisam baš toliko sinpatičan dečko a i lenj sam, ne volim da radim za tatka...

4. bila kod lekara, dali mi infuziju i bensedin sad mi se manta u glavi. Klopam pomalo. Mogu da dišem, više me ne guši.

5. ЕПИДЕМИЈА ЗАУШКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ СПАДАМ У КРИТИЧНУ ГРУПУ КАКО ГОД ОКРЕНЕТЕ :D

6. Napisao 2 defke i očajne su.

7. Sreća pa sam to preležao prije nekih 20 godina xD

8. Мени мало јебено пошто су ово неке мутиране па оће да се спусте на муда а то не ваља :(((

9. au, zajebano ti to, od kad ih imaš?

10. Oće svake da se spuste do muda ako se ne kontrolišu.

Ma to je bezazlena bolest ako se javiš ljekaru, nema tu nikakvih čuda i muda....

11. НЕМАМ ИХ!!! АЛ ДОСТА ИХ ДОБИЛО ПА ПРОГЛАСИЛИ ЕПИДЕМИЈУ У ГРАДУ ОД 6000 ЉУДИ, НАЈЕБО САМ !!! :)

12. Ako ne odeš kod doktora posle stvarno nema muda lololo

13. Нисам још натеко јебога :) Али натекло их је машала :)

14. Pitah jednu curu da idemo gajbi da slušamo longplejke i tada je ona sablaznuto blenula i upitala: "Šta ti je to?"
    Zaplakao sam.

15. Nači karo si je ?

16. Danas mi neki pavijan iz sabanskog BMW-a nudio da ga prevaspitam o njegovom trosku. Posto sam bio sa zenom i detetom, morao sam odbiti ponudu. Retko mi se dese ozbiljne ponude, a po pravilu uvek se tako namesti da ne bude nista od toga. Znam da bi neko drugi bio srecan sto se tako namesti, ali sta cu, kod mene je strast ka pedagogiji prevelika.

17. električar pre 7 sati
    Bruce ja bih sad nešto rekao, ali naljutićeš se verovatno.

Ja da se naljutim? Svašta...

18. kod mene je strast ka pedagogiji prevelika.

Mora da ti je Laketa probudio tu ljubav :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.