Sad na fejsu videh neko dijete što me smara kad god dodje sa roditeljima kod mojih. Ne znam koje je godište, al ono cenim po izgledu da još nije okusio najmanju maturu. I nešto po fejsu jede govna.
Ne mogu, nemam snage ono da gledam. Moram da ga blokiram.
Aj jedan aplauz za mene, opet "stomacni problemi", nije ih bilo par meseci. Ceo dan provodim u jebenom WCu, zajebacu Matriksa kako sam krenuo, 18 kila je nista.
Jooj uvati me neka beda.
Sad na fejsu videh neko dijete što me smara kad god dodje sa roditeljima kod mojih. Ne znam koje je godište, al ono cenim po izgledu da još nije okusio najmanju maturu. I nešto po fejsu jede govna.
Ne mogu, nemam snage ono da gledam. Moram da ga blokiram.
тендејз!
Cakana, istuci to, kakvo blokiranje. Kad vec roditelji ne biju koliko treba.
Pa trenutno sam prostorno onemogućena inače bi mali bio upozoren. :)
Samo udri, drugacije ne mos ih vaspitas. Eh, sto nisam ja mog burazera tukao na vreme...
Batinama se ništa ne rešava,ali je opuštajuće.
Zato, izmedju ostalog, na praksu nisam išla. Šta znaš, nasrnuću na neko dete. :))
Od batina nema bolje, da se tako izrazim, vaspitajuce metode.
Uvatis k'o mene vaspitacica kacam razbio nekom liku nos u vrticu, lenjirom par udaraca i posle zapamti.
Aj jedan aplauz za mene, opet "stomacni problemi", nije ih bilo par meseci. Ceo dan provodim u jebenom WCu, zajebacu Matriksa kako sam krenuo, 18 kila je nista.
No šta. Bre kad se setim, baci me tata na krevet i polomi dasku. Oleši me od batina. Najlepša uspomena iz detinjstva. :D
Mene istuko samo kacam otero babu u picku materinu. A burazer sto puta gori pa mu niko nista.
Sad se odma' ide do socijalnog radnika, pa ti vidi.
Zato ce nam deca setati predvodjena Azdejkovicem jednog dana zbog tih socijalnih radnika za sve i svasta.
Mog druga ćale tuk'o usisivačem, stolicom, šta god dovati
Kakav soc.radnik. Zaključam u sobu i proturim koru leba dnevno.
I tu koru leba samo ako je miran.
TAKO JE BRE
Zoveš komšije da ti pomognu.
http://blog.b92.net/user_stuff/upload/532/udajes-svoga-sina.12532.jpg