Moram nekom da se izjadam :((

1. U pravu si... Trošim ja leb... PROJA!

2. Poskupelo sve, neš valjda bacat' pare na gluposti.

3. Ma dobro si mi rekao, ja koja sam budala davala bih.

EVO GA!

Ko ti je ova nevesta?

4. Kad je neki svetac bacis i oglodanu kosku.

5. Da se obeleži malo dan.

6. Azdejković pederaš.

7. Kad je neki svetac bacis i oglodanu kosku.

Ma ima moje pakče zakopanih kolko voliš.

8. Ne mogu dočekati ove svoje da dođu strga, dodigramo jedno užičko, valja se.

9. Vlado je smorio za medalju.. Da sam dala pare za koncert ne bi mi bilo dobro, ali sva sreća nisam... Ovako mi je samo bio težak smor, a nigde alkohola.... I sad bih spavala kao beba da se bar nešto cirnulo.

10. Који Владо, где Владо? Какав сад концерт за Нову Годину?

11. Moderator Džimi i moja malenkost smo postigli jedan dogovor - da se autor Seljak Veseljak odbajune od trajnog bana ali čim neko sranje napravi da moj nalog bude banovan trajno (ne znam koja je tema u pitanju, ima tu podosta zvučnih svjedoka, neka je neobavezna priča bila).
    I ja od tog dana svakodnevno odlazim na Seljakov profil u nadi da će se on aktivirati, jer čim se aktivira napraviće neko sranje, to je nezaobilazno. Samim tim činom pravljenja sranja ja ću biti trajno banovan i konačno uklonjen sa ovog sajta (šifre mojih duplih naloga koji su preživjeli sječu sam podijelio prije jedno 6-7 mjeseci i od tada nisam ulazio ni na jedan od dupljara ma šta pojedinci mislili). Ne želim da tražim ban - nije fora, previše je dosadno.
    Ne želim ja da pravim sranja - banovaće me onaj Kostić (pošto ima neki pik na mene, šta li je, loži se, nemam pojma) a to mi je ispod časti. Moš mislit scene, pričam unucima kako sam bivstvovao na Vuki i onda kažem TRAJNO ME UKLONIO IŠTVAN KOJI KULENJE KRADE. Bruka.

Zato kukam i jadikujem, molim i preklinjem, plačem i zapomažem -
    SELJAČE VESELJAČE, AKO ČITAŠ OVO, UĐI NA PROFIL I OSUJ IM NEŠTO! AMIN!

Ljubac ko mažoretkinja.

12. Skočko nemoj da si takav, falićeš mi na onoj temi. Uostalom treba nam neki delija na sajtu, ovo sve neke babe.

13. Aham, sve je to lijepo, ali sam previše rabadžija za ovaj sajt. Meni treba nešto divlje a ne da me ganjaju i broje mi psovke. U kurac i psovanje.

14. skočko, nemoj da bulazniš.
    to je januarska depresija :)

15. Nije januarska, ja ovo čekam već mjesec dana, ako nije i jače xD

16. Skočko nemoj si...nemoj si Skočko, budi Gvozden.

17. Ja oću da budem pilot.

18. praznična, u svakom slučaju :)
    man' se glupe priče, ščuo! :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.