Ja sam gonio 50 kroz grad i 80 na magistralu, završio sam i rekli su mi "IMAŠ MUDA, MOMAČKA VOŽNJA!" Kontao sam da će me oboriti...
Fino ti kae Mešja: OPUSTI SE. Čim vidi da si nesiguran (a vidjeće) počeće da te lomata po najtežim raskrsnicama da radiš polukružno i da krećeš pod ručnom u pola Ivan Sedla. Marva.
Људи 3-4 пута више јадају него што се хвале. А у... три таЋке... Х(
Мада сам увек ту за туђе проблеме. Често сам умео да људима дам прави савет око неког проблема, а сам себи нисам умео да решим ниједан, али нема везе. Бар сам понекад успевао да некоме другом олакшам живот.
Ja sam gonio 50 kroz grad i 80 na magistralu, završio sam i rekli su mi "IMAŠ MUDA, MOMAČKA VOŽNJA!" Kontao sam da će me oboriti...
Fino ti kae Mešja: OPUSTI SE. Čim vidi da si nesiguran (a vidjeće) počeće da te lomata po najtežim raskrsnicama da radiš polukružno i da krećeš pod ručnom u pola Ivan Sedla. Marva.
Htio sam da napišem "on" umjesto "ona". :)
Ahaha, šta bi Frojd rekao na to.. Vidiš sebe kao devojčicu :D
moraš gledati i retrovizore, ne previše ali upadljivo. mene su jednom oborili, opravdanje je bilo da nijesam koristio retrovizore.
E e, moraš da "komuniciraš sa retrovizorima".
Još samo sjutra i opet vašljiva škola tj gimnazijaa,
I tebe idu na kurac gimanzijalci a?
Ja se izgleda navukao na Ne ljuti se čoveče, al izbjegavam da igram logovan, jer mi se čini da kad vide da sam iz Crne Gore svi igraju protiv mene.
ma jok, voli ja njih, nego učenje i mata, sada moram da krenem dučim, ćale će me kastrirati ako ne učim.
treba mi neko za jadanje preko pvt-a.
Evo raspali kod mene i onako mi se ne spava. :D
Е кад будеш хтела да се хвалиш онда може. Јадање јок.
Hoces, stvarno? :)
Stizem :)
E jebiga.
Ja sutra radim, ako je za utehu...
Slobodno. :)
Joj neko dete riga u stanu do mog. Drob mi se prevrće.
Imam se ja cime i pohvaliti.
Pretvorio sam se sav u uho... ovaj oko lolo
U stvari ne riga dete, mačke se jebu. Pardon.
Јадање - 661 страница
Хваљење - 177 страница
Људи 3-4 пута више јадају него што се хвале. А у... три таЋке... Х(
Мада сам увек ту за туђе проблеме. Често сам умео да људима дам прави савет око неког проблема, а сам себи нисам умео да решим ниједан, али нема везе. Бар сам понекад успевао да некоме другом олакшам живот.