I ja isto na petom. A sa svim stanarima mog sprata sam u svadji. Sve degeni. Pre neki dan me startuje čistačica zgrade za 100 dinara. Samo sam joj objasnila da nije prijavljen radnik i da ja nemam nikakvu obavezu prema njoj.
Jebo mater, uvek se negde oko 3 ujutru skontam neke ekstra defke, a komp mi ugašen. Nikad se ne setim šta sam skonto. Par puta zapišem i dobro prođu, al' uglavnom mi je mrsko zapisivat'.
kod mene propast...mrzi me i da objasnjavam ali imam nesto pisano na tu temu....
Skidanje
valjda cu preziveti bez samoubistva...
pvt, pvt, haha :)
Kolko jebeno mrzim kad se macke pamprce!
Ja se svaki put userem mislim dete kresti. Ono kurac. Macke se rokaju!
Lakše bi mi bilo da dete urla. Računam, do sad bo prestalo.
Javio skidao si se više puta nego strptizeta jbte.
Ja zivim na 5. spratu. A bebe nema niko od komsija. E sad se pitas jel neko ostavio bebu na ulici il koj kurac.
Ispala rodi kojekak'oj
ma znam Elek...jebo me otac ludi...
al vise nema kud...ili to ili ovaj novi most, pa da ga nazovu po meni...:)
I ja isto na petom. A sa svim stanarima mog sprata sam u svadji. Sve degeni. Pre neki dan me startuje čistačica zgrade za 100 dinara. Samo sam joj objasnila da nije prijavljen radnik i da ja nemam nikakvu obavezu prema njoj.
Sad mi je došla inspiracija za defku zbog ove tvoje priče, al me mrzi da pišem.
Diktiraj, ja ću da pišem. lololo
Ja sam pre neko veče sanjala kako mi je pala na pamet neka sranje defka od 5 slova i postane odabrana.
Izgbio ćoroskope negde na kalemegdanu.
Kako si to uspeo, života ti?
hahahahahahahaha
malo sam se ušik'o, jebiga.
Jebo mater, uvek se negde oko 3 ujutru skontam neke ekstra defke, a komp mi ugašen. Nikad se ne setim šta sam skonto. Par puta zapišem i dobro prođu, al' uglavnom mi je mrsko zapisivat'.
a coroskope,ja procitao carape jbt...ocigledno da i meni trebaju coroskopi
Ako, ako. Sad ništa videti nećeš. Nema veze, zdravo je i to.
Sad furam kevine, sa cvetićima. Ali njoj je dioptrija 0,5 a meni 1,5 pa mi i ne znači mnogo.