Sad furam kevine, sa cvetićima. Ali njoj je dioptrija 0,5 a meni 1,5 pa mi i ne znači mnogo.
I meni dioptrija 1,5 sva sreća na jedno oko samo, pa ono drugo dopunjuje nedostatak. Da mi je na oba ovako, ne bih videla ništa.
'ću da turim monokl. lolo
Ja se izgleda navukao na Ne ljuti se čoveče, al izbjegavam da igram logovan, jer mi se čini da kad vide da sam iz Crne Gore svi igraju protiv mene.
Ovo me nasmejalo baš:) i ne znam zašto ovu temu stalno posećujem a onu da hvaljenje nikako..što reče neko na prethodnim stranama, valjda nam je u prirodi da kukamo...
elem, ako sutra bude poledica, upropastiće mi dan..
LegoKockar pre 3 minuta
Meni titra kapak. Šta to može da bude?
Ако ћемо по празноверју, кад ти игра десно око, то значи да је то добар знак, а кад ти игра лево да није. Бар сам ја тако чуо.
Све у свему, то ти је само мало напет очни живац. Само лежи, али у потпуном мраку или са нечим преко лица, да ти се очни живац опусти. Или узми кесицу чаја од камилице, натопи је мало топлом водом, лези и стави је преко капка.
E ladno sam ja našla neke naočare. Da nisu tegla stajl?
Nisu tegla stajl. Crne, tanke, obične.
I meni dioptrija 1,5 sva sreća na jedno oko samo, pa ono drugo dopunjuje nedostatak. Da mi je na oba ovako, ne bih videla ništa.
'ću da turim monokl. lolo
Ovo me nasmejalo baš:) i ne znam zašto ovu temu stalno posećujem a onu da hvaljenje nikako..što reče neko na prethodnim stranama, valjda nam je u prirodi da kukamo...
elem, ako sutra bude poledica, upropastiće mi dan..
Mnogo buljiš u kompjuter.
Ако ћемо по празноверју, кад ти игра десно око, то значи да је то добар знак, а кад ти игра лево да није. Бар сам ја тако чуо.
Све у свему, то ти је само мало напет очни живац. Само лежи, али у потпуном мраку или са нечим преко лица, да ти се очни живац опусти. Или узми кесицу чаја од камилице, натопи је мало топлом водом, лези и стави је преко капка.
Misliš da može biti to? Stvarno mnogo buljim :(
Jeste to. :) Tako i meni nekad. Reče ti Jedinstveni šta da radiš. Ja obično samo žmurim jedno 15-ak minuta i prodje. :)
Zinat je levo i zinat sam sujeveran. U pizdu mater. Odoh ja u off. Fala na savetima, pozdravčić oboma :*
Ma nije to tačno, šta ti je, meni nikad nije bilo tačno. :) Ajd idi i žmuri. :) :
Krno sam sve jebene pare na vinjak. Nije mi do para, jebem ti pare, pare nisu problem, već mi do mene, unišptavam se alkoholom, ne valja.
Pređi na slaninu.
ako ti titra levo oko ujna ce ti rodi brata a desno sestru...
ako nemas ujnu nadji nesto drugo da jebes....
OD slanine ne mogu se napiti, ne bude mi lakše.
Sad ide lagano onda Safeta Isovića:
Njega kara knez Matija
zemlje gospodar
"Što ti propi sto dukata
sve za jedan dan?"
"Da ti ljubiš ono zlato
koje ljubim ja
propio bi cijelu Peštu
i sav Budim grad!"
Ma mislim jedi slaninu dok ločeš.
Jes, onda mi treba iljadu da se napijem....
Ovo ti je svjesna autodestrukcija. E, kad se naroljam onda žalim samog sebe, držim neke moralne pridike, kurčeve i palčeve, čuda, muda.
A svjesno hoću, ko me jebe.
A šta tebi pomaže da se ovde izjadaš? Nema od toga vajde, zato se ja nikome i ne poveravam. Ćutim i trpim, ko me jebe.
Pomaže, kako ne pomaže, ventil, samo otpustiš i kaže PŠŠŠŠŠŠŠŠ i odeeeee....
Pomaže kurac, ne dajem ja džaba tolke pare na drogu.