Moram nekom da se izjadam :((

1. Realno, ovo i nije neko jadanje, karington, ovo je čisto eto neko konstatovanje stvari i pomaže, jebem li ga.

2. Obarila sam mom medvedu, tj. mačku ribu.. I evo već pola sata blenem u onu šerpu i ne smem da je pipnem, dobijam nagon za povraćanje. Iseckali su je u ribarnici na manje komade, ali ja ne mogu da je pipnem :-/

3. Imam peruti u pizdu materin, svrbi me glava.

4. Jabukovo sirće je majka za perut.. Jednom staviš jabukovo sirće baš dobro utrljaš u kožu, držiš 15min i ispereš, sledeći put kad pereš kosu staviš maslinovo ulje i držiš pola sata na glavi i sve tako... Možeš za finiš ispiranje da uzmeš čaj od kamilice... Mada perut nastaje zbog stresa ili nepravilne ishrane, kao i sve loše inače...

5. Hvala na savetu, nego nisam prao kosu (smejaćete mi se) 5 dana, pa me svrbi u kurac, legnem kasno i mrzi me da perem.

6. kornelije, šampon MYCOSEB

7. Matori, nema ga više u prodaji, ne proizvodi se više...

8. ada meni ga je žena kupila prije dva dana

9. E jebiga, onda ga tražim u pogrešnim radnjama, mamu im jebem, ako nema nečeg oni onda ne proizvodi se.

10. Kornelije uzmi Argeal od Avena(nije Avon znam nisam retardiran)

11. Hedenšoldrs je bog i batina, šta izmišljate....

12. Kopriva, ona od litar, nije važno koja marka. Prolazi perut garant.

13. Au Dub, što ti dobar avatar :)
    Nego da sizjadam ja. Uvatio me pms, da mu mamu jebem ja.

14. Пун ми је курац чепљења и лизања на овом сајту. Од кад је уведено праћење (а тек сад популарне дефиниције) све се зна унапред. И онда кад некоме кажеш да се лиже и чепи или плагира (гистро несвесно) они ти развежу причу како их боли курац за поене, овде су због добре зајебанције и забаве и штатијазнам и како ти немаш живот и шта те боли курац за туђу дефку и још милијарду идиотксих извала. Јеееееботе па нормално је да су сви овде због зајебанције. (данас видео неко препуцавање па реко да се изјасним)

15. Ja sam za to da se ukinu rankovi, popularnost i ostale gluposti. Zato što sam ja tu evo četvrtu godinu, i da sam pisao jednu definiciju nedeljno sad bih bio u top 5, kakvi Strajekege i ostali, no nikad nisam bio nit ću bit za kvantitet mimo kvaliteta.

16. don_brate pre 25 minuta
    Meśa pre 18 minuta

Посматрајући какве су дефиниције у одабраним сигуран сам да је бар једна моја дефиниција зрела за одабране, али право да вам кажем, нешто ме много брига за то. Коме сам интересантан, може лепо да дође на мој профил да погледа дефиниције. Коме нисам интересантан, не мора ни да гледа. Више ми је интересантно да комуницирам овде на форуму са члановима сајта него да пишем дефиниције и правим постере јер овде на формуму има неретко много добрих коментара који су бољи од било које дефиниције. Јесте да је сврха постојања овог сајта дефинисање разнораних појмова и прављење постера, али би без овог и оваковог форума, сајт био досадан.

17. Meśa me pobedio u ne ljuti se čoveče, pizdaaaaaaaaaa...

18. I to sa jednom rukom!

19. Mrš... RaZmudavala!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.