Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Odem ja u prodavnicu i vidim nutela. Ja reko' duzmem posto nisam probao, a svi ju fale. I sad zalim sto sam dao 300 djunti.
Ne spava mi se ima par dana. To je čak i dobro, imam više vremena, ali mislim da mogu da umrem ili tako nešto. A smrt je loša za moje zrdavlje.
Tulumbac, to je zbog vremena. Popij bromazepam ili bensedin oko 22h pa ćeš zaspati.
То би онда значило да је самоубијање штетно за здравље ал мислим да то није тачно већ сам то реко на овој теми
http://vukajlija.com/forum/teme/16898-suicide-hotline?strana=1
A šta je sa tim vremenom? Mnogi imaju isti problem.
То мож бити због стеса ео ја сутра иам колоквијум и јутрос се пробудим у 5 јебених сати и немогу да заспем па усто и учио до пола десет
Ma de bre u 22h, pa neću tad da spavam. Tad bi valjalo da se probudim. Problem je što od jutros blejim ovde a ne spava mi se. Sad sam leg'o na 20 minuta i ne spava mi se uopšte. Pu.
Nije zbog stresa, nem nikakih problema, lepo je meni, nego eto, spavanje mi je u haosu. Mada sam juče spavao celu noć i ceo dan, to sam zaboravio, lolo.
Ne znam kako se jede avokado a oću da budem buržuj.
Ххахаха скочко :)
Skočko
http://www.kakopedija.com/2083/kako-se-jede-avokado/
Au, Vučice, ovo je sasvim novi nivo buržujizma.
Dankešun.
Mrzi me da učim, mrzi me da izađem napolje, mrzi me da odem na trening... A sve to moram do kraja dana.. Muke!
Nema na čemu :)
Lavando, udahni duboko, izbroj do 10, vidi koji su ti najveći prioriteti pa počni od toga i stići ćeš sve. Ako moraš da nateraš sebe, nateraj se. Preporučujem ti da izađeš prvo napolje, jer mozak najbolje radi kada dobije dovoljnu količinu kiseonika.
Ili što bi rekao naš proslavljeni guslar Nino:"Udahni duboko, vidiš da te hoću, najbolje se stvari dešavaju noću..."
Ojha! :)
Ne mogu da nađem prikladnu temu, a tražio sam je prethodnih 20-ak minuta, u kojoj bih postavio pitanje, pa ću ovde da napišem nešto.
Uvek se glupo osećam kada se zbog nečega (što sam doživeo kao nepravdu) žalim, ali opet ne mogu da oćutim.
Obrisana mi je definicija koja je bila sleng, nije bila plagijat, i ja mogu samo da vidim - obrisao moderator. Ne vidim zašto bi bio problem da piše i razlog. Ovako ću možda opet da napravim istu grešku, i definišem nešto po sličnom principu, i da i sebi i moderatorima napravim dupli posao.
Ili moderator može da obriše definiciju kako mu je ćef? To bi recimo bilo zanimljivo znati, jer ja mogu dobro da se zabavim na Vuki, i bez da išta definišem, da se tako stilski nepismeno , izrazim.
Već sam napisao ranije jednoj moderatorki u PVT-u: Naravno da moderatori ne treba svakome od nas pojedinačno da se pravdaju, pa tako ni meni (ne mislim da sam "crveno slovo"), ali da li smo mi kao autori toliko obespravljeni, da smo pošteđeni i razloga za brisanje?
Pošto je kratko, napisaću sve.
Pojam je bio: Sreća tvoja da se ne plaća porez na glupost
A tekst definicije: Glup si, drugačije rečeno
Bez primera. Čak sam i ovo: "drugačije rečeno", kasnije ubacio - kao da pojasnim, onima koji tobože ne kapiraju, iako bi po mom ukusu bilo samo: Glup si.
Stvarno ne shvatam u čemu je problem, sreća moja da se ne plaća porez na glupost.
I meni je obrisana defka, +7 je bio skor, ne znam sto, a i bole me kurac.
Доже, ја сам је обрисао. Искрено, мислим да се ниси довољно потрудио око дефиниције. Текст Glup si, drugačije rečeno по мом мишљењу није довољан за тело дефиције, нарочито кад се ради у првокласном аутору попут тебе. Макар да си неки пример ставио, ал' изгледа да те је мрзело. :)
Пази ово:
http://vukajlija.com/gura-kocku-u-krug/143145
Војтек је могао исто као ти да напише само ''Глуп је, другачије речено'' и ту заврши дефиницију, али није. Капираш шта велим?