Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Не могу да верујем да се и даље народ јебава око тог фејзбука. Пих.
Данас сам хтео из зајебанције да затворим контејнер и ударим прст. Почео је да крвари. Први пут у животу ми се згадила крв. Почело је да ми буде мука, знојио сам се, нисам могао да ходам...ортак ме гледа и не верује. После сам отишао до пекаре и попио шећер и воду. После ме полако прошло.
Да ми је неко причао да ће ми се ово десити, не бих му веровао.
Bolje da si pošao kod doktora da ti dezinfikuje ranu i da ti nešto protiv infekcije nego što si pošao da piješ šerbet.
Meni je dovoljno da zamislim kako se sečem na žilet i dobijam gušenje. Jednom sam se onesvestila u bolnici jer sam pokušala da odmenjujem stalak za infuziju. Strašno beše.
Ма мени уопште није ишла нека крв. Мало се одрала кожица...него сам почео да трипујем. Сад немам ништа.
Vala baš. Ja to govno ugasio još kad sam krenuo na faks. Aj kad sam već ovde: sutra mi je jebeni ispit i taaaako ću da zaserem stvar da je bolje i da ne izlazim na isti! Ali 'oću da vidim kako je to na jebenom ispitu. xD Gospodine, isćiliraj bre, šta te boli kurac za gomilu debila. Ja jes' da nemam mnogo prijatelja, ali vala svako ko mi je prijatelj je to s razlogom. Mora da bude bar dobar čovek. Ostali kvaliteti su takođe poželjni, ali ovaj je najbitniji jer ne bih mogao svakodnevno da se družim i da gotivim neku gnjidu od čoveka.
Svejedno, mala velika rana, nije bitno, ja ti velim što si trebao da uradiš, nije se sa tim zajebavat.
Добро Меша каже, није зајебанција то. Боље отиђи код лекара да провери.
Што се крви тиче код мене, ја кад сам вадио крв за потврду, замало пао у несвест. После ме зајебавали како ћу невиност да скидам. лололол
А морам да се јадам, сви се радују јебеном снегу, а ја морам да га чистим.
Koje ste vi pičke, kakav doktor bre...
Reci im bre Cakana, vidiš kakvi su kilavi.
Ništa doktor, jebo to, umoči prst u alkohol pa zapali upaljačom. Kuš bolje dezinfekcije.
Iznutra dezinfikuj tako štoš pojesti 3 glavice bijela luka.
Aman, budi muško!
Ма мени уопште није ишла нека крв. Мало се одрала кожица...него сам почео да трипујем. Сад немам ништа.
Samo dobro sapunom opereš prst, dezinfikuješ sa hidrogenom, staviš malo joda i sačekaš da se osuši. To je to.
Написао сам ово http://vukajlija.com/forum/teme/318-pesnicko-cose?strana=41#post_1804068
Сад сам прочиотао и замало заплакао. :(
Caro i ja skoro zaplakala. Mnogo je emotivno.
стефи костић ми обрисо дефиницију под називом "мајчин доручак". нема правде!
Lolololo dobra defka
Koja bre dezinfekcija, jel musko ili nije majkumu!?
Zadnje dvije definicije su mi obrisane i još bile u plusu. Zaista ne znam zašto i ne znam ko je, al evo Neću da izrazim želju sa opštenjem sa nekim od ženskih članova porodice onog ko je obrisao. Nisam takav.
Ipak bilo bi lijepo da pošalje PP i da makar nešto navede. Nisu bile bogznašta al kakva drla prolazi i nikom ništa. Ajd malo oladite od dvestodvostrukih standarda.
Њах... Сад опет на послу морам да смањујем прозоре.
ја морам опет на посо... :'(